Minestronesuppe - Opskrift på den bedste minestronesuppe

Minestronesuppe

Minestronesuppe
Opskrift på den lækreste minestronesuppe med masser af grøntsager, bacon og pasta.
Minestronesuppe - Opskrift på den bedste minestronesuppe

Lækker fyldig minestronesuppe, – spækket med masser af grøntsager og bønner.
Minestronesuppe er en af mine favoritsupper, – den indeholder så mange lækre konsistenser, fyldt med smag og dejlig mættende. Jeg bruger altid 2 dåser bønner når jeg laver minestronesuppe, mest fordi vi elsker bønner herhjemme, – og jeg er vild med den mæthed de giver. Der er gerne lidt til overs når der kommer så mange bønner i, og det kan jeg så passende spise til frokost dagen efter. Er man ikke til rester så nøjes med 1 dåse af de bønner du foretrækker.
Jeg bruger ligeledes mit hjemmelavede italienskekrydderi i denne suppe, – har du ikke lige det stående, så tilsæt lidt blandet oregano, basilikum, timian og/eller rosmarin.

Minestronesuppe - Opskrift på den bedste minestronesuppe

Minestronesuppe

Opskrift på den lækreste minestronesuppe med masser af grøntsager, bacon og pasta.
4.8 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 200 g

    bacon, skåret i tern

  • 2 stængler bladselleri
  • 2-3 gulerødder
  • 1 lille squash, uden kerner
  • 1 løg, grofthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 80 g frisk spinat
  • 1 håndfuld bredbladet persille, grofthakket
  • 1-2 dåser bønner, – jeg bruger kidney og cannellini bønner
  • 150 g pasta (ukogt), jeg har brugt små konkylie pasta
  • 3 spsk

    tomatkoncentrat

  • 2 dåser hakkede tomater eller polpa
  • 1-1,2 l tynd bouillon, – jeg bruger 1-1 1/2 terning (kylling, grønt eller okse)
  • 2 laurbærblade
  • Salt og peber

  • Olivenolie

  • 1 spsk italiensk krydderi

Sådan gør du

  • Rens og snit gulerødder, squash og selleri som ønsket, – nogle ønsker det i fine stykker andre i grovere stykker.
  • Steg bacontern gyldne i en smule olie i en gryde, – det skal ikke blive sprødt kun gyldent.
  • Hæld løg, hvidløg og gulerødder ved, og steg med i 3 minutters tid, – krydr med en smule salt og peber.
  • Tilsæt derefter squash, selleri og italiensk krydderi og steg med et par minutter.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og lad det varme igennem et øjeblik, og hæld derefter de hakkede tomater og laurbærblade ved og varm igennem 5 minutter.
  • Tilsæt 1 liter bouillon og pastaen og kog til pastaen er halv mør.
  • Hæld bønnerne ved og koge videre til pastaen er kogt al dente eller som ønsket.
  • Smag til sidst til med salt og peber, og vend spinat og persille i inden servering.

Noter

Minestronesuppe smager også fantastisk med en lille klat creme fraiche på toppen, og en masse finthakket forårsløg.
Minestronesuppe - Opskrift på den bedste minestronesuppe
Minestronesuppe – Opskrift på den bedste minestronesuppe
Minestronesuppe - Opskrift på den bedste minestronesuppe
Minestronesuppe – Opskrift på den bedste minestronesuppe

Kommentarer

  1. Hanne Bokelund

    4 stars
    Fantastisk suppe ! Men kan man erstatte bønner med andet ?

    • Hej Hanne

      Tusind tak for din besked, – det er jeg så glad for at høre 🙂
      Hvis du ikke bryder dig om bønner kan disse sagtens erstattes af f.eks. kikærter, flere gulerødder, ekstra pasta eller lignende. Det må gerne være noget der giver suppen fylde og samtidig er godt mættende.

      Rigtig god weekend.

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. 5 stars
    Det er den bedste suppe, jeg har smagt længe. Den skal helt sikkert laves igen 🙂

    • Hej Winnie

      Ej hvor er det bare vidunderligt at høre, – tusind tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive 🙂

      Rigtig dejlig dag 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*