Opskrift på hjemmelavet italiensk krydderi

Hjemmelavet italiensk krydderi

Det er så nemt at blande sin egen italienske krydderi, og smagen er fantastisk. De fleste ingredienser ligger de fleste inde med i forvejen, og så er det altså en fornøjelse at man selv kan smage sine krydderiblandinger til.
Denne blanding kan bruges til alverdens retter, – simremad, kødsauce, pizza, supper mv. Den smager rigtig lækkert at det ægte Italien.

Hjemmelavet italiensk krydderi

Opskrift på hjemmelavet italiensk krydderi
Denne portion giver til et mellemstort krydderiglas

Ingredienser

  • 3 spsk tørret persille
  • 3 spsk tørret basilikum
  • 3 spsk tørret oregano
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk tørret merian
  • 1 tsk chiliflager
  • Friskkværnet peber, ca. 1 tsk

Fremgangsmåde

1

Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt krydderiglas.

Noter

Hvis du ønsker det kan du også vælge at salte krydderiblandingen. Lige med denne foretrækker jeg ikke at salte, da jeg ofte bruger den til simreretter, og personligt synes jeg hurtigt man kan komme til at oversalte retterne hvis krydderiblandingerne indeholder for meget salt.

Kommentarer

  1. Pingback: One pot pasta - Opskrift på cremet one pot pasta med kylling

  2. Pingback: Grillede spareribs - Opskrift på italiensk krydrede ribs

  3. Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*