Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Minestronesuppe
Opskrift på den lækreste minestronesuppe med masser af grøntsager, bacon og pasta.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
45
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
200
g
bacon, skåret i tern
2
stængler
bladselleri
2-3
gulerødder
1
lille squash, uden kerner
1
løg, grofthakket
4
fed
hvidløg, revet eller presset
80
g
frisk spinat
1
håndfuld
bredbladet persille, grofthakket
1-2
dåser
bønner, - jeg bruger kidney og cannellini bønner
150
g
pasta (ukogt), jeg har brugt små konkylie pasta
3
spsk
tomatkoncentrat
2
dåser hakkede tomater eller polpa
1-1,2
l
tynd bouillon, - jeg bruger 1-1 1/2 terning (kylling, grønt eller okse)
2
laurbærblade
Salt og peber
Olivenolie
1
spsk
italiensk krydderi
Sådan gør du
Rens og snit gulerødder, squash og selleri som ønsket, - nogle ønsker det i fine stykker andre i grovere stykker.
Steg bacontern gyldne i en smule olie i en gryde, - det skal ikke blive sprødt kun gyldent.
Hæld løg, hvidløg og gulerødder ved, og steg med i 3 minutters tid, - krydr med en smule salt og peber.
Tilsæt derefter squash, selleri og italiensk krydderi og steg med et par minutter.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det varme igennem et øjeblik, og hæld derefter de hakkede tomater og laurbærblade ved og varm igennem i 5 minutter.
Tilsæt 1 liter bouillon og pastaen og kog til pastaen er halv mør.
Tilsæt mere bouillon hvis der er behov for det.
Hæld bønnerne ved og koge videre til pastaen er kogt al dente eller som ønsket.
Smag til sidst til med salt og peber, og vend spinat og persille i inden servering.
Video
Noter
Minestronesuppe smager også fantastisk med en lille klat creme fraiche på toppen, og en masse finthakket forårsløg.