De her lammefrikadeller smager fantastisk, – lækre og milde i smagen så hele familien kan være med. Vi får altid super meget glæde af at købe et halv lam ved slagteren, da det giver os mulighed for at prøve en masse nye retter. Disse lammefrikadeller kommer også til at stå på vores julebord i år, men er du mere til frikadeller svinekød, så prøv vores opskrift på super lækre klassiske frikadeller.
Lammefrikadeller
Opskrift på lækre lammefrikadeller
Ingredienser
- 900 g hakket lammekød
- 2 løg
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 1/2 spsk hvedemel
- 1 dl rasp
- 1/2 citron, saften heraf
- 1 spsk salt
- Peber
- Smør til stegning
Fremgangsmåde
Blend løg med æg, mælk, citronsaft, salt og timian.
Fordel kødet i en røreskål, tilsæt mel, rasp, ovenstående blanding samt peber og rør
farsen godt sammen, - gerne på røremaskine i ca. 5-8 min.
Lad farsen hvile og samle sig i 10 min.
Smelt smørret på en pande og steg frikadellerne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegte.

