Lammefrikadeller - Opskrift på de bedste lammefrikadeller

Lammefrikadeller

Lammefrikadeller
Opskrift på lækre lammefrikadeller
Lammefrikadeller - Opskrift på de bedste lammefrikadeller

De her lammefrikadeller smager fantastisk, – lækre og milde i smagen så hele familien kan være med. Vi får altid super meget glæde af at købe et halv lam ved slagteren, da det giver os mulighed for at prøve en masse nye retter. Disse lammefrikadeller kommer også til at stå på vores julebord i år, men er du mere til frikadeller svinekød, så prøv vores opskrift på super lækre klassiske frikadeller.

Lammefrikadeller - Opskrift på de bedste lammefrikadeller

Lammefrikadeller

Opskrift på lækre lammefrikadeller
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800-900 g

    hakket lammekød

  • 2

    løg

  • 2

    æg

  • 1 dl

    mælk

  • 1/2-3/4 dl

    rasp

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 spsk

    salt

  • Peber

  • 3-4 kviste frisk timian, bladene heraf
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  • Rør lammekød og salt sammen, gerne i en røremaskine, og ellers grundigt i hånden.
  • Blend løg med æg, mælk, citronsaft, salt og timian.
  • Hæld ovenstående blanding ned til kødet sammen med raspen, krydr med rigeligt peber, - og rør det godt sammen.
  • Lad farsen hvile og samle sig i 10 min.
  • Smelt smørret på en pande, og steg frikadellerne ved middel varme til de er gyldne og gennemstegte.
Lammefrikadeller - Opskrift på de bedste lammefrikadeller
Lammefrikadeller – Opskrift på de bedste lammefrikadeller
Lammefrikadeller - Opskrift på de bedste lammefrikadeller
Lammefrikadeller – Opskrift på de bedste lammefrikadeller

Kommentarer

  1. Du har glemt at skrive timian ind ved ingredienserne

  2. Hvad skal man bruge raspen til?

    • Hej Erik

      Raspen skal i farsen, samtidig med blandingen med æg, – jeg har opdateret det på opskriften 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse