Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders

Klassiske sliders med hakkebøf

Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders
Klassiske sliders med hakkebøf
Opskrift på lækre sliders med hakkebøf, ost og hjemmelavede ristede løg.
Beregn 3 sliders pr. person.
Samlet tid: 30 minutter
5 fra 4 stemmer

Lækre klassiske sliders med saftig hakkebøf, salater og hjemmelavede ristede løg, – serveres i hjemmebagte sliders burgerboller.
Små fine burgers, super nemme at lave, – og perfekte til tapasbordet, studenterfesten og fødselsdagen. Eller bare fordi du har lyst til en lækker burger i mini format.

Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders

Klassiske sliders med hakkebøf

Opskrift på lækre sliders med hakkebøf, ost og hjemmelavede ristede løg.
Beregn 3 sliders pr. person.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sådan gør du

  • Del oksekødet i 12 lige store stykker på 35 g/stk., form dem til små hakkebøffer, og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt olie på en pande og steg bøfferne i et par minutter på hver side.
  • Del osteskiverne i 12, så du har 12 små stykker ost, og læg et stykke på hver bøf så det smelter.
  • Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen, ca. 4 min. ved 200 grader.
  • Smør underbøllen med ketchup og top med sprøde salater. Læg hakkebøffen ovenpå, og top denne med et par skiver af syltede agurker og ristede løg. Smør overbollen med lidt mayonnaise, luk burgeren, - og nyd de lækre små sliders fyldt med smag.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders
Sliders – Opskrift på cheeseburger sliders
Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders
Sliders – Opskrift på cheeseburger sliders
Sliders - Opskrift på cheeseburger sliders
Sliders – Opskrift på cheeseburger sliders

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse