Lækre klassiske sliders med saftig hakkebøf, salater og hjemmelavede ristede løg, – serveres i hjemmebagte sliders burgerboller.
Små fine burgers, super nemme at lave, – og perfekte til tapasbordet, studenterfesten og fødselsdagen. Eller bare fordi du har lyst til en lækker burger i mini format.
Klassiske sliders med hakkebøf
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 12
sliders burgerboller, - prøv denne lækre opskrift
- 420 g
hakket oksekød
- 24 skiver
syltede agurker
- 3 skiver
cheddar
-
Ristede løg, - prøv de her nemme og lækre hjemmelavede ristede løg
-
Sprøde grønne salater
-
Ketchup, - prøv denne opskrift på hjemmelavet ketchup
-
Mayonnaise
-
Salt og peber
-
Olie
Sådan gør du
- Del oksekødet i 12 lige store stykker på 35 g/stk., form dem til små hakkebøffer, og krydr med salt og peber.
- Varm lidt olie på en pande og steg bøfferne i et par minutter på hver side.
- Del osteskiverne i 12, så du har 12 små stykker ost, og læg et stykke på hver bøf så det smelter.
- Lun i mellemtiden burgerbollerne i ovnen, ca. 4 min. ved 200 grader.
- Smør underbøllen med ketchup og top med sprøde salater. Læg hakkebøffen ovenpå, og top denne med et par skiver af syltede agurker og ristede løg. Smør overbollen med lidt mayonnaise, luk burgeren, - og nyd de lækre små sliders fyldt med smag.