Syltede agurker - Opskrift på nemme og hurtige syltede agurker

Syltede agurker

Syltede agurker
Opskrift på lækre og hurtige syltede agurker.
Syltede agurker - Opskrift på nemme og hurtige syltede agurker

Nemme og lækre syltede agurker, – de kan laves på ingen tid og smager super dejligt.
Hvad end de skal bruges i en burger, som tilbehør til en lækker gryderet eller på en leverpostejs mad, – så er det altså super nemt og hurtigt at lave sine egne syltede agurker.
De får mere smag jo længere de trækker, men de kan også sagtens serveres efter 10-15 minutters trækketid. Eftersom skiverne er noget tykkere end ved f.eks. agurkesalat, vil de forblive lækre sprøde.

Syltede agurker - Opskrift på nemme og hurtige syltede agurker

Syltede agurker

Opskrift på lækre og hurtige syltede agurker.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.77 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 2 1/2 dl klar eddike
  • 1/2 dl vand
  • 130 g sukker
  • 10 peberkorn
  • 1 tsk salt
  • Evt. sennepsfrø og dild

Sådan gør du

  • Skær agurken i tykke skiver og læg dem i et skoldet sylteglas.
  • Hæld alle de andre ingredienser i en gryde og varm det igennem til sukkeret er smeltet.
    Bruger du også sennepsfrø hælder du også dem i gryden, de må godt varmes godt igennem.
  • Lad lagen køle til den er lillefinger varm, og hæld den derefter over agurkerne.
  • Lad agurkerne trække i minimum 15 minutter, – men gerne flere timer eller natten over. Opbevar dem på køl til de skal serveres.
Syltede agurker - Opskrift på nemme og hurtige syltede agurker
Syltede agurker – Opskrift på nemme og hurtige syltede agurker

Kommentarer

  1. James Penrose

    Undskyld mit dårlige dansk. Jeg vil lave syltet agurk med dild og sennepsfrø osv. – men jeg vil lave dem, så de kan holde sig i glas i mange måneder indtil brug. Intet problem at opbevare et mørkt koldt sted, bare at de fleste af opskrifterne handler om at holde sig i køleskabet og kun holder i kort tid. Hvis du ved, hvordan du justerer ingredienserne og metoden, så de syltede agurker holder længe, ville det være rigtig nyttigt at vide dette. Tak.

    • Hej James

      jeg beklager det sene svar, – din besked havde desværre lagt sig i en forkert mappe.
      Hvis du tilsætter atamon i opskriften kan de syltede agurker holde sig meget længere, – også blot mørkt og køligt.
      Der står bag på flasken hvor meget der skal tilsættes 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)