Lækker fyldig hjemmelavet mayonnaise.
Når man siger hjemmelavet mayonnaise er der nogle der allerede giver op på forhånd, – og det er super ærgerligt, for det er ganske nemt at lave og smagen er helt anderledes end dem du køber i supermarkederne.
Ingredienslisten er ganske kort, så det er egentlig bare frem med piskeris og røreskål og lidt armkræfter, så får man en fantastisk lækker og luftig mayonnaise.

Hjemmerørt mayonnaise
Ingredienser
Mayonnaise, ca. 4 dl
- 40 g
æggeblommer
- 3 dl
rapsolie
- 1 tsk
salt
- 1 tsk
dijonsennep
- 1 spsk
citronsaft eller hvidvinseddike
-
Hvid peber
Sådan gør du
- Stil alle ingredienser på køkkenbordet en halv time i forvejen så de ikke er for kolde at arbejde med.
- Pisk alle ingredienser undtagen olien godt sammen.
- Tilsæt herefter olien lidt ad gangen og pisk grundigt hele tiden så al olien piskes ind i mayonnaisen inden der tilsættes nyt.
- Smag til sidst til med en smule hvid peber.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.



Pingback: Rødspættefilet - Opskrift på fiskefilet med hjemmelavet remoulade