Lækker fyldig hjemmelavet mayonnaise.
Når man siger hjemmelavet mayonnaise er der nogle der allerede giver op på forhånd, – og det er super ærgerligt, for det er ganske nemt at lave og smagen er helt anderledes end dem du køber i supermarkederne.
Ingredienslisten er ganske kort, så det er egentlig bare frem med piskeris og røreskål og lidt armkræfter, så får man en fantastisk lækker og luftig mayonnaise.
Hjemmerørt mayonnaise
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Mayonnaise, ca. 4 dl
- 40 g
æggeblommer
- 3 dl
rapsolie
- 1 tsk
salt
- 1 tsk
dijonsennep
- 1 spsk
citronsaft eller hvidvinseddike
-
Hvid peber
Sådan gør du
- Stil alle ingredienser på køkkenbordet en halv time i forvejen så de ikke er for kolde at arbejde med.
- Pisk alle ingredienser undtagen olien godt sammen.
- Tilsæt herefter olien lidt ad gangen og pisk grundigt hele tiden så al olien piskes ind i mayonnaisen inden der tilsættes nyt.
- Smag til sidst til med en smule hvid peber.
Pingback: Rødspættefilet - Opskrift på fiskefilet med hjemmelavet remoulade