JOE's serrano sandwich - Joe & The juice serrano sandwich

JOE’s serrano sandwich

JOE's serrano sandwich
Opskrift på sandwich a la Joe & The Juice serrano
JOE's serrano sandwich - Joe & The juice serrano sandwich

Nem og lækker sandwich med serrano, mozzarella, tomat, avocado og pesto – en sandwich a la Joe & The Juice serrano.
En sandwich du kan bikse sammen på under 10 minutter, og som smager fantastisk til både frokost og aftensmad.
Markedet byder på masser af forskellige sandwichbrød, – cafebrød, klapper og lignende. At efter hvilke type du vælger, er det ikke sikkert du får brugt f.eks. en hel mozzarella, da størrelsen på brødene varierer en del.
Hvis du kigger med i min video, lige over opskriften, vil du nok opdage, at jeg glemmer at lægge avocadoskiverne i min sandwich – oops;-) Men de skal altså i, og det smager hamrende godt.

JOE's serrano sandwich - Joe & The juice serrano sandwich

JOE’s serrano sandwich

Opskrift på sandwich a la Joe & The Juice serrano
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Joe & The Juice sandwich, sandwich, Sandwich brød
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 sandwichbrød
  • 1 stor tomat
  • 1/2 avocado
  • 1 frisk mozzarella
  • 4 skiver serrano
  • 8 spsk grøn pesto – klik her for opskrift
  • Friskkværnet peber
  • Evt. friske basilikumblade

Sådan gør du

  • Halver dine sandwich brød, og rist dem hårdt i en toaster.
  • Skær tomat, avocado og mozzarella i skiver.
    *Er dine sandwichbrød små, er det ikke sikker, at du får brugt hele mozzarellaen.
  • Smør alle 4 brødskiver med et godt lag pesto.
  • Top de nederste sandwichbrød med tomater, frisk mozzarella, avocado, serrano og evt. frisse basilikumblade.
  • Krydr med friskkværnet peber og læg det øverste sandwichbrød på.
5 from 7 votes (7 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)