
Det er så nemt at blande sin egen italienske krydderi, og smagen er fantastisk. De fleste ingredienser ligger de fleste inde med i forvejen, og så er det altså en fornøjelse at man selv kan smage sine krydderiblandinger til.
Denne blanding kan bruges til alverdens retter, – simremad, kødsauce, pizza, supper mv. Den smager rigtig lækkert at det ægte Italien.

Hjemmelavet italiensk krydderi
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 spsk
tørret persille
- 3 spsk
tørret basilikum
- 3 spsk
tørret oregano
- 1 spsk
hvidløgspulver
- 2 tsk
løgpulver
- 1 tsk
tørret rosmarin
- 1 tsk
tørret timian
- 1 tsk
tørret merian
- 1 tsk
chiliflager
- 1 tsk Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt krydderiglas.
Pingback: One pot pasta - Opskrift på cremet one pot pasta med kylling
Pingback: Grillede spareribs - Opskrift på italiensk krydrede ribs
Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros
Fantastisk krydderiblanding. Min mand ville bruge det til alt, hvis han fik lov
Hej Jane
Ej hvor gør det mig glad at høre altså, – tusind tak fordi du skriver det:)
Kh Dianna
skal man komme krydderierne i minihakkeren
Hej Harry
Det gør jeg ikke, jeg blander dem bare i det lille glas 🙂
Kh Dianna
Hej
Kan man erstattet tørret persille med noget andet, de havde det ikke i føtex
Mvh Line
Hej Line
Det kan godt undlades 🙂
Kh Dianna