Cremet tomatsuppe - Opskrift på den bedste tomatsuppe

Cremet tomatsuppe

Cremet tomatsuppe
Opskrift på den lækreste cremede tomatsuppe.
Cremet tomatsuppe - Opskrift på den bedste tomatsuppe

Lækker cremet tomatsuppe, – skøn til både de kolde efterårs og vintermåneder eller en lun sommeraften i haven.
Denne cremede tomatsuppe er én af familiens helt store favoritter herhjemme. Den smager afsindig godt, og så er den bare virkelig nem at lave.
Jeg serverer den med alt fra kødboller, suppehorn, ristede kikærter og krydderurter eller bare toppet med lidt creme fraiche.

Cremet tomatsuppe - Opskrift på den bedste tomatsuppe

Cremet tomatsuppe

Opskrift på den lækreste cremede tomatsuppe.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret, Suppe
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2 ds

    flåede/hakkede tomater

  • 2 dl

    piskefløde, - kan undlades og erstattes af bouillon

  • 1 l

    grøntsags bouillon

  • 25 g

    smør

  • 2

    løg, grofthakkede

  • 1 fed

    hvidløg, hakket

  • 3

    mellemstore gulerødder, i tern

  • 2 spsk

    tomatkoncentrat

  • 1 tsk

    tørret basilikum

  • 1 tsk

    sukker

  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Smelt smøret i en gryde og svits løg og hvidløg ved svag varme uden de tager farve.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og lad den svitse med i 1 minuts tid.
  • Tilsæt derefter de resterende ingredienser og lad suppen simre i ca. 20-30 min til gulerødderne er møre.
  • Blend suppen glat og smag til med salt og peber.

Kommentarer

  1. Lisa Hansen

    Er den fryseegnet?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*