
Lækker pizza med rester af tilberedt oksekød, skinke og grønpeber. Bundene er naturligvis smurt med hjemmelavet pizzasauce og toppet med masser af frisk mozzarella og derudover en god håndfuld parmesan.
Jeg havde faktisk også en rest af denne lækre marinade med soltørrede tomater stående i køleskabet fra dagen før, så den fik den også et par skefulde af, – men det er bestemt ikke et must.
Prøv også at toppe den med rester af kylling, svinemørbrad eller lignende, – alt kan bruges, og det er en skøn måde at få brugt sine rester på.
Har du kun en fersk bød kan denne sagtens bruges, – kødet når fint at blive tilberedt i ovnen, hvis du skærer det i strimler.

Pizza med oksekød, skinke og grøn peber
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
- 3-4 mozzarella, drænet for væde
- 100 g parmesan, groftrevet
- 200 g reste kød, – bøf, hakkebøf, steg eller lignende
- 100 g skinke, skåret i strimler
- 2 grønne peberfrugter, skåret i små tern
- 1 rødløg, skåret i ringe
- Salt og peber
- Evt. ruccola til toppen
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen og parmesan på bundene.
- Fordel strimler eller mindre stykker af kød på pizzaerne sammen med grøn peber og løgringene, – og krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Top evt. med frisk ruccola inden servering.
