Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med oksekød, skinke og grøn peber
Opskrift på lækker pizza smurt med hjemmelavet pizzasauce og toppet med blandet kød, grønt og ost.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
portion
pizzadej - klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
3-4
mozzarella, drænet for væde
100
g
parmesan, groftrevet
200
g
reste kød, - bøf, hakkebøf, steg eller lignende
100
g
skinke, skåret i strimler
2
grønne peberfrugter, skåret i små tern
1
rødløg, skåret i ringe
Salt og peber
Evt. ruccola til toppen
Sådan gør du
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen og parmesan på bundene.
Fordel strimler eller mindre stykker af kød på pizzaerne sammen med grøn peber og løgringene, - og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Top evt. med frisk ruccola inden servering.
Video