Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Tortellini og kylling i cremet tomatsauce
Nem og hurtig pastaret med tortellini og kylling vendt i denne lækreste cremede tomatsauce.
Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Nem og lækker pastaret med tortellini og kylling, – vendt i den lækreste cremede tomatsauce.
Retten kan stå på bordete på 20 minutter, og den smager helt vidunderligt.
Den cremede tomatsauce er lavet med hakkede tomater/polpa, hvidvin, fløde og parmesan, – og krydret med basilikum, oregano og en smule chili.
Hvidvinen kan du naturligvis erstatte med bouillon, – men husk at alkoholen forsvinder i løbet af tilberedningen.
En nem og hurtig pastaret der kan serveres hverdag og weekend, – for familie og gæster.
Tortellinien køber jeg færdiglavet, – jeg bruger gerne dem med spinat og ricotta. De skal oftest ikke koges mere end et par minutter, – og derefter kan du vende dem i den cremede tomatsauce.

Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Nem og hurtig pastaret med tortellini og kylling vendt i denne lækreste cremede tomatsauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.95 fra 17 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Nem aftensmad, Pastaretter, Tortellini
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g tortellini
  • 400 g kylling, skåret i mundrette bidder
  • 1 ps frisk spinat – ca. 75 g
  • 1 løg, finthakket
  • 4 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 ds polpa eller hakkede tomater
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1 1/2 dl hvidvin – eller bouillon
  • 80 g parmesan, fintrevet
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1/2 tsk chiliflager – kan undlades
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Evt. frisk basilikum til toppen

Sådan gør du

  • Varm en sjat olie på en pande, brun kyllingen af, og krydr med salt og peber.
    *Den skal ikke gennemsteges, – da den tilberedes færdigt i saucen.
  • Tilsæt løg og hvidløg, og steg det med til løgene er klare, og tilsæt derefter tomatkoncentrat, krydderier og chili, og varm igennem et minuts tid.
  • Hæld hvidvinen over og lad den reducere en smule, og hæld derefter de hakkede tomater og fløden over.
  • Lad retten simre ved middel varme i 7-8 minutter, og vend derefter parmesanen i saucen.
  • Kog din tortellini som beskrevet på pakken, hæld vandet fra, og vend dem i saucen.
  • Vend til sidst spinaten i saucen, smag til med salt og peber, – og top evt. retten ed frisk basilikum.
Tortellini og kylling i cremet tomatsauce
Tortellini og kylling i cremet tomatsauce

Kommentarer

  1. Kan fløden erstattes ?

    • Hej Heidi

      Altså fløden er jo den der gør saucen cremet, men når det er sagt, så kan du jo sagtens lave den uden, så det blot er kylling og Tortellini i tomatsauce

      Du kan også vælge at bruge mindre, – altså blot 1 dl, eller f.eks. creme fine:) Der vil jeg anbefale at bruge 1 1/2 – 2 dl, så saucen ikke bliver for tynd:)

      Kh Dianna

  2. Hej
    Tak for altid super gode opskrifter.
    Kan man erstatte kylling med kalvefars ?
    Kh:/ Lis

  3. Anni Jensen

    5 stars
    Super lækkert lavede den igår for første gang Skal prøves igen

  4. Simone

    4 stars
    Kæmpe god opskrift.
    Familien var ellevilde

  5. Uha den var godt nok lækker

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)