Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Tortellini og kylling i cremet tomatsauce
Nem og hurtig pastaret med tortellini og kylling vendt i denne lækreste cremede tomatsauce.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Nem aftensmad, Pastaretter, Tortellini
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
500
g
tortellini
400
g
kylling, skåret i mundrette bidder
1
ps
frisk spinat - ca. 75 g
1
løg, finthakket
4
fed
hvidløg, revet eller presset
1
ds
polpa eller hakkede tomater
3
spsk
tomatkoncentrat
2 1/2
dl
fløde
1 1/2
dl
hvidvin - eller bouillon
80
g
parmesan, fintrevet
1
tsk
tørret basilikum
1
tsk
tørret oregano
1/2
tsk
chiliflager - kan undlades
Salt og peber
Olivenolie
Evt. frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
Varm en sjat olie på en pande, brun kyllingen af, og krydr med salt og peber.
*Den skal ikke gennemsteges, - da den tilberedes færdigt i saucen.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg det med til løgene er klare, og tilsæt derefter tomatkoncentrat, krydderier og chili, og varm igennem et minuts tid.
Hæld hvidvinen over og lad den reducere en smule, og hæld derefter de hakkede tomater og fløden over.
Lad retten simre ved middel varme i 7-8 minutter, og vend derefter parmesanen i saucen.
Kog din tortellini som beskrevet på pakken, hæld vandet fra, og vend dem i saucen.
Vend til sidst spinaten i saucen, smag til med salt og peber, - og top evt. retten med frisk basilikum.
Video