Flødestuvet spinat, – cremet og simpelthen så lækkert. Det er virkelig nemt at lave, tager ingen tid og så smager det skøn til alt fra klassiske frikadeller, til en glaseret skinke, kogt hamburgerryg eller til et stykke laks.
Jeg steger først en smule løg og hvidløg, – det synes jeg giver en vidunderlig smag til den stuvede spinat. Derudover giver jeg den også et drys muskatnød, igen fordi jeg synes det smager virkelig dejligt. Kan du bedst lide det uden, så undelader du blot.

Stuvet spinat - Flødestuvet spinat
Ingredienser
- 700 g frisk spinat - eller 400 g fra frost
- 2 små skalotteløg, fintsnittet
- 1 fed hvidløg, revet eller presset
- 4 dl piskefløde
- 30 g
smør
-
Revet muskatnød
-
Salt og peber
- Evt. en smule maizena blandet op i lidt vand
Sådan gør du
- Smelt smørret i en stor pande og steg løg og hvidløg af i et par minutter.
- Tilsæt spinaten af et par omgange, og lad den falde sammen - det går hurtigt hvis du hele tiden vender det.*Bruger du spinat fra frost skal denne tøs op, og du skal forsigtigt presse væden ud af den.
- Krydr spinaten med salt og peber, og evt. et drys revet muskatnød og hæld fløden over.
- Lad saucen små koge i små 10 minutter, - rør jævnligt i den.
- Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. en smule maizena rørt op med vand, hvis du ønsker saucen tykkere.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


1000 ml =1 liter fløde er det ikke lidt vel meget????
Hej Knud
Tusind tak for din besked:)
Jeg tror der er sket en fejl da opskriften er ført over til nyt site, for det ser også forkert ud den måde det er skrevet på.
Så tak for info, jeg får kigget på det:)
De bedste hilsner
Dianna