Opskrift på stuvet spinat med frisk spinat

Stuvet spinat

Stuvet spinat smager fantastisk og så er det super nemt at lave. Det kan serveres til et hav af retter, men klassisk kender vi det nok mest fra tilbehør til en hamburgerryg eller skinke.

Stuvet spinat

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på stuvet spinat med frisk spinat

Ingredienser

  • 2 skalotteløg, fintsnittet
  • 2 fed hvidløg, fintsnittet
  • 1 kg frisk spinat
  • 750-1000 ml piskefløde
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber
  • 2 spsk smør
  • 1 1/2 spsk maizena blandet op i lidt vand

Fremgangsmåde

1

Sauter løg og hvidløg i smeltet smør i en gryde eller wok. Tilsæt spinaten lidt ad gangen og lad den falde sammen. Hæld piskefløden over og lad saucen småkoge i ca. 10 min.

2

Smag til med salt og peber og revet muskatnød og jævn evt. saucen med lidt maizena hvis den er for tynd.

Glaseret landskinke med stuvet spinat og brunede kartofler
Stuvet spinat serveret til en glaseret landskinke.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*