Stuvet spinat smager fantastisk og så er det super nemt at lave. Det kan serveres til et hav af retter, men klassisk kender vi det nok mest fra tilbehør til en hamburgerryg eller skinke.
Stuvet spinat
Opskrift på stuvet spinat med frisk spinat
Ingredienser
- 2 skalotteløg, fintsnittet
- 2 fed hvidløg, fintsnittet
- 1 kg frisk spinat
- 750-1000 ml piskefløde
- Revet muskatnød
- Salt og peber
- 2 spsk smør
- 1 1/2 spsk maizena blandet op i lidt vand
Fremgangsmåde
Sauter løg og hvidløg i smeltet smør i en gryde eller wok. Tilsæt spinaten lidt ad gangen og lad den falde sammen. Hæld piskefløden over og lad saucen småkoge i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber og revet muskatnød og jævn evt. saucen med lidt maizena hvis den er for tynd.
