Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke

Glaseret landskinke

Glaseret landskinke
Opskrift på den lækreste glaserede landskinke
Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke

Opskrift på en lækker glaseret landskinke der passer sig selv i ovnen og kræver ganske lidt. En nem og super lækker ret at servere for gæster eller bare når man vil forkæle familien.
Man kan med fordel lave en stor god skinke, så har man til både pålæg og en skøn gang tarteletter med skinke og stuvede ærter og gulerødder.

Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke

Glaseret landskinke

Opskrift på den lækreste glaserede landskinke
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 4 timer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    god stor skinke

  • 1 dl

    mellemstærk sennep, alt efter størrelse på skinken

  • 3 dl

    brun farin, alt efter størrelse på skinken

  • Vand

Sådan gør du

  • Befri skinken for nettet og skær derefter sværen af, - lad ca. 4 mm fedt sidde tilbage under sværen. Rids nu fedtlaget i harlekin tern og gnid den først ind i rigeligt sennep og derefter brun farin, - der skal ikke sidde et tykt lag, den skal bare gnides godt.
  • Tænd ovnen på 110 grader og læg skinken ned i en bradepande fyldt med vand.
  • Glaser skinken i ca. 3 timer ved 110 grader eller til den når en kernetemperstur på ca. 65 grader. Skru derefter op på 200 grader og lad den stå i ca. 15-20 min til fedtet, sukker og sennep begynder at karmmelisere.
  • Tag skinken ud og lad den hvile i 10-15 min. inden den skæres ud.
Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke
Glaseret landskinke – Opskrift på klassisk glaseret landskinke
Glaseret landskinke - Opskrift på klassisk glaseret landskinke
Glaseret landskinke – Opskrift på klassisk glaseret landskinke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*