Opskrift på stuvet spinat med frisk spinat med fløde.
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
700gfrisk spinat- eller 400 g fra frost
2små skalotteløg, fintsnittet
1fedhvidløg, revet eller presset
4dlpiskefløde
30g
smør
Revet muskatnød
Salt og peber
Evt. en smule maizena blandet op i lidt vand
Sådan gør du
Smelt smørret i en stor pande og steg løg og hvidløg af i et par minutter.
Tilsæt spinaten af et par omgange, og lad den falde sammen - det går hurtigt hvis du hele tiden vender det.*Bruger du spinat fra frost skal denne tøs op, og du skal forsigtigt presse væden ud af den.
Krydr spinaten med salt og peber, og evt. et drys revet muskatnød og hæld fløden over.
Lad saucen små koge i små 10 minutter, - rør jævnligt i den.
Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. en smule maizena rørt op med vand, hvis du ønsker saucen tykkere.