Lækker snasket pizza toppet med det klassiske fyld fra en Sloppy Joes burger.
Spicy barbecue krydret kødsauce og masser af cheddar, – helt enkelt og så snasket og lækkert.
Er du vild med Sloppy Joes burger, så vil du altså elske denne her pizza.
Top den med frisk finthakket forårsløg og evt. frisk jalapenos, – det giver en skøn friskhed til pizzaen.
Sloppy Joes pizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 350 g cheddar, revet
- Evt. barbecuesauce til bundene
- Finthakket forårsløg og evt. frisk finthakket jalapenos til servering
Sloppy Joes fyld
- 500 g hakket oksekød
- 1 grøn peber, skåret i små tern
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, revet eller presset
- 1/2 dl barbecuesauce
- 1/2 dl ketchup
- 3 spsk chilisauce – jeg bruger Chu Chum original
- 1 spsk gul sennep
- 1 spsk worcestershire sauce
- Salt og peber
- Olie
Sådan gør du
Sloppy Joes fyld
- Varm lidt olie i en gryde og svits løg, peberfrugt og hvidløg af i et par minutter.
- Tilsæt kødet og lad det brune godt af, og krydr med salt og peber.
- Hæld barbecuesauce, worcestershire, ketchup, sennep og chili over, og varm godt igennem. Undlad at "koge den ind", – den skal være lækker snasket.
- Smag til med salt og peber, sluk for blusset og lad retten stå mens pizzabundene rulles ud.
Pizzaerne
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel halvdelen af cheddaren på bundene, top derefter med Sloppy Joes fyldet og fordel resten af cheddarosten over fyldet.*Jeg smurte det yderste af pizzakanterne med et tynd lag barbecuesauce. Du kan også vælge at bruge almindelig pizzasauce, eller helt undlade.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
- Server pizzaerne med et drys finthakket forårløg, og evt. finthakket frisk jalapenos.
Er gul sennep en sød sennep?
Hej Inge
Der findes faktisk en sennep der hedder gul sennep, – eller Yellow Mustard hedder den faktisk. Den er en slag let krydret sennep med med en god sødme også, – den smager virkelig godt:) Jeg bruger selv den fra mærket French:)
Alternativt kan du godt bruge sød sennep:)
Kh Dianna
Jeg bruger Dijon sennep og honning istedet og det bliver rigtig godt
Tusind tak for fif – det er hermed givet videre 🙂