Sloppy Joes burger, – fyldt med barbecue krydret oksekød, cheddar og pickles, – en ægte amerikansk klassiker.
Denne burger en nem og hurtig at lave, – og så smager den bare helt fantastisk.
Server den med sprøde fritter, grøntsagsstænger, chips eller lignende. Serveres burgeren alene vil jeg anbefale, at du laver 1 1/2 portion, – da én burger pr. mand vil være lige i underkanten.
Perfekt som natmad eller dagen-derpå mad, – fyldet kan laves på forhånd og opvarmes inden servering.
Sloppy Joes burger
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
hakket oksekød
- 1
stort løg, finthakket
- 1
grøn peber, finthakket
- 2 fed
hvidløg, revet eller presset
- 50 g
cheddar, groftrevet
- 1/2 dl
barbecuesauce
- 1/2 dl
ketchup
- 3 spsk
god chilisauce, - jeg bruger Chu Chum Real Chili Sauce
- 1 spsk
worcestershire sauce
- 1 spsk
gul sennep
-
Salt og peber
-
Olie
Derudover
- 4
burgerboller, - prøv disse lækre hjemmebagte burgerboller
- 100 g
cheddar fra blok, - skåret i tynde skiver
- 12 skiver
syltede agurker
-
Evt. lidt hakket persille som drys
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en gryde og svits løg, peberfrugt og hvidløg, til løgene er klare.
- Tilsæt kødet og lad det brune godt af, og krydr med salt og peber.
- Hæld worcestershire sauce, ketchup, sennep, chili og barbecuesauce over og varm godt igennem.
- Tilsæt revet cheddar, smag til med salt og peber, og lad retten stå ved svag varme imens burgerbollerne lunes i ovnen.
- Top de lune burgerboller med tynde skiver cheddar, kødfyld, mere cheddar og syltede agurker og server straks.
Ser godt ud. Elsker sloppy Joe pizza, så dette skal da også prøves. Tænker spontant at jeg skifter agurkerne med syltede jalapenios
Tak for mange gode opskrifter
Sloppy Joes er bare lækkert, – der kommer også snart en pizza version herfra
Vildt god ide med jalapenos, – de giver en skøn smag og dejlig spicy
Rigtig godt nytår og tusind tak for din besked
De beste hilsner
Dianna
Det lyder fantastisk, men tanken om at holde kødsovs inden for en bolle, lyder lidt for udfordrende.
Det lyder fantastisk, men ideen om at holde kødsovs inden for en bolle lidt for udfordrende.
Hej Jenny
Det smager simpelthen også så dejligt Kødsaucen er ikke som sådan en sauce, – der er ikke noget “væde” ved, så den er egentlig ret fast og kun “snaske” hvis man kan sige det sådan Og en Sloppy Joes tager sig absolut også bedst ud når den ikke er “perfekt”, altså når fyldet flyder lidt ud af den, så er den præcis som den skal være
De beste hilsner
Dianna
Vi lavede denne 1/1 perfekt “dagen derpå”
Tak for en lækker opskrift og en skøn Instagram ☺️☺️
Åh hvor er det bare dejligt at høre Pia, – tusind tak, og tak fordi du følger med 🙂