Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

Pulled pork cheese burger

Pulled pork cheese burger
Opskrift på lækre saftige pulled pork cheese burgers med cole slaw og syltede rødløg.
Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

Lækre saftige pulled pork cheese burgers, – toppet med den lækreste hjemmelavede cole slaw, syltede rødløg og chilisauce.
Det her er bare rigtig hyggemad, – perfekt at invitere gæster over på, hvad end det er sommer eller vinter. Vi elsker det herhjemme, – og er der rester tilover kan de bruge til f.eks. pulled pork pita, æggewrap med pulled pork, på et toppet spejlæg eller i en god salat med chilidressing og sprød kål.

Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

Pulled pork cheese burger

Opskrift på lækre saftige pulled pork cheese burgers med cole slaw og syltede rødløg.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk
Samlet tid: 1 day
Ændre antal8 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Coleslaw

  • 1/2

    stort spidskål, - gerne halv rød og halv grøn

  • 3 store gulerødder, skrællede
  • 1 1/2 dl

    creme fraiche

  • 1 1/2 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger altid Hellmann's

  • 3 tsk

    rørsukker

  • 1 tsk

    spidskommen, stødt

  • 1 1/2 tsk

    sød sennep

  • 1 1/2 spsk

    æblecidereddike

  • Salt og peber

Pulledpork

  • 1 nakkesteg op ca. 2 kg.

Krydderi rub

  • 4 spsk

    sød paprika

  • 1 spsk

    spidskommen

  • 4 spsk

    rørsukker eller brun farin

  • 2 spsk

    groft salt

  • 1 tsk

    løg pulver

  • 1 tsk

    sennepspulver

  • 1 tsk

    chili

  • 1/2 tsk

    cayennepeber

  • 1/2 tsk

    røget paprika

Marinade - Til at hælde over kødet efter tilberedning

  • 1 1/2 dl

    æblecidereddike

  • 1 1/2 spsk

    rørsukker eller brun farin

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 spsk

    sød sennep

  • 1 tsk

    chiliflager

  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

Coleslaw

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og en smule peber.
  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft. Mas let saften ud af gulerødderne.
  • Vend kål og gulerødder i dressingen og lad salaten trække 10 min. inden den serveres.
  • Salaten kan sagtens laves et par timer før, - dæk den med film og stil den på køl, så holder den helt fint.

Pulled pork

  • Bland alle ingredienserne til rubben og gnid det hele godt ind i kødet. Stegen vil ikke med det samme kunne "absorbere" alt rubben, men læg det ved stegen alligevel. Pak stegen tæt ind i film, og læg som sagt alt overskydende rub ved. Læg stegen på køl til dagen efter.
  • Pak stegen ud af filmen og placer den i et ovnfast fad eller lignende, - hæld alt rubben med over stegen. Sæt fadet i grillen og tænd for et enkelt blus så grillen holder en temperatur på ca. 120 grader, og lad nu stegen stå i 10-12 timer. Alternativt kan den laves på samme måde i ovnen, - 120 grader i 10-12 timer.
  • Når stegen er færdig tages den af grillen og hviler i en lille halv time.
  • Bland imens ingredienserne til marinaen og smag til med salt og peber, - den skal være syrlig med en sød eftersmag.
  • Træk kødet fra hinanden ved hjælp af to gafler, hæld marinaden over kødet og vend det godt rundt.
  • Server med det samme mens kødet er lunt og lækkert.
  • Lun burgerbollerne, smør underbollen med mayonnaise og læg en skive cheddar herover så den smelter let. Top med et godt lag pulled pork og endnu en skive cheddar, efterfulgt at coleslaw, syltede rødløg og til sidst top bollen. Smør evt. top bollen med en god chilisauce.
Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger
Pulled pork cheese burger – Opskrift på pulled pork burger
Pulled pork - Opskrift på pulled pork med hjemmelavet rub
Pulled pork – Opskrift på pulled pork med hjemmelavet rub
Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger
Pulled pork cheese burger – Opskrift på pulled pork burger

Kommentarer

  1. Hvor stort et stykke kød bruger du til denne rub?

    • Hej Anne

      Arh det er forsvundet efter sitet er rykket, – det får jeg lige rettet:)
      En steg på ca. 1,5-2 kg:)

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Anna Bjerg

    Kære Dianna, tak for alle de skønne opskrifter
    Jeg er stor fan af pulled pork og forbereder det til weekenden, dog kan jeg ikke se i din opskrift, hvilken del af grisen og hvor meget, der skal bruges? Knus og god weekend

    • Kære Anne

      Jeg ved sørme ikke hvad der er sket, der er forsvundet efter jeg har rykket hjemmesiden, æv da – det får jeg lige rettet:)

      Du skal bruge en nakkefilet på ca. 1,5-2 kg til denne portion:) Der er rigeligt at give af og masser af smag:)

      Kh Dianna

  3. Bettina Hald

    Hejsa
    Er det over- undervarme?

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)