Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

Pulled lamb bowl med kål, pesto og chilidressing

Pulled lamb bowl med kål, pesto og chilidressing
Opskrift på nem, lækker og mættende salat med pulled lamb, kål, pesto og chilidressing.
Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

Skøn farverig salat med lækker pulled lamb, masser af kål, pesto og chilidressing, – et nemt, lækkert og mættende måltid.
Denne salat smager virkelig dejligt, og kombinationen af sprød kål går fantastisk sammen med det saftige møre kød, hjemmelavet pesto og chilidressing.
Jeg topper altid mine salater med en form for nødder, det giver et dejligt crunch, og saltede mandler er altså bare én af favoritterne.

Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

Pulled lamb bowl med kål, pesto og chilidressing

Opskrift på nem, lækker og mættende salat med pulled lamb, kål, pesto og chilidressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 400 g

    pulled lamb - prøv denne opskrift på pulled lamb

  • 1/2

    rød spidskål

  • 1/2

    grøn spidskål

  • 4

    stilke grønkål

Chilidressing

  • 3 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns

  • 4 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    sød chilipulver

  • 1/2 tsk

    hvidløgspulver

  • 1/2 tsk

    løg pulver

  • 1/2 tsk

    tabasco sauce, - jeg bruger Tabasco sriracha sauce (smag selv til alt efter ønskede styrke)

  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

Chilidressing

  • Bland ingredienserne til dressingen undtagen tabasco, salt og peber.
  • Rør det godt sammen og smag til med salt og peber, og juster til sidst styrken med tabasco. Jeg foretrækker at den lige akkurat prikker en smule uden at være stærk.
  • Opbevar dressingen på køl indtil den skal serveres.

Fyld

  • Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad, giv det evt. en lille sjat olie, dæk fadet med folie, og varm kødet ved 120 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
  • Overhæld grønkålen med kogende vand og skyl derefter bladene i koldt vand, - dup dem tørre i et viskestykke.
  • Fint snit spidskål og grønkål og vend det godt sammen.
  • Fordel salaten i 4 skåle, top med pulled lamb, saltede mandler, klatter af pesto og masser af chilidressing.
  • Ligger du inde med forskellige microgreens kan de med fordel toppes på salaten, jeg brugte bl.a. ærteskud og blomsterkarse, - det smager fantastisk og er fyldt med vitaminer.
Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing
Pulled lamb salat – Opskrift med kål, pesto og chilidressing

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)