Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork

Æggewrap med pulled pork

Rester af pulled pork serveret i en lækker æggewrap, toppet med masser af spidskål, pesto og saltede mandler, – en perfekt måde at få brugt de små rester på.

Æggewrap med pulled pork

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 45 min.

Opskrift på lækre æggewraps med pulled pork og pesto.

Ingredienser

  • Æggewraps - til 2 wraps
  • 5 æg
  • Salt og hvid peber
  • Lidt sprayfedt eller olie til stegning
  • Fyld
  • 200 g pulled pork rest - prøv denne opskrift på pulled pork
  • 1 dl god pesto, - prøv opskriften på vores spinat pesto eller ruccola pesto
  • 1 håndfuld saltede mandler
  • 1/4-1/2 spidskål
  • 1/2 dl bredbladet persille, grofthakket
  • Lidt olie

Fremgangsmåde

1

Æggewraps Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.

2

Varm lidt sprayfedt eller olie op på 2 pander, fordel æggemassen på disse, og bag dem på den ene side til de er "gennembagt". De kan også vendes hvis man ønsker dem stegt på begge sider.

3

Fyld Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad og varm det op ved 150 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.

4

Fint snit spidskålen og bland den med den grofthakkede persille.

5

Groft hak mandlerne.

6

Top din æggewrap med kålblandingen og lun pulled pork. Drys med saltede mandler og læg pestoen i små klatter over fyldet.

7

Rul den, flip den over eller spis den åben, - den skønne smag er den samme hele vejen igennem.

 Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled pork
 Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled pork

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*