Rester af pulled pork serveret i en lækker æggewrap, toppet med masser af spidskål, pesto og saltede mandler, – en perfekt måde at få brugt de små rester på.
Æggewrap med pulled pork
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Æggewraps - til 2 wraps
- 5
æg
-
Salt og hvid peber
-
Lidt sprayfedt eller olie til stegning
Fyld
- 200 g
pulled pork rest - prøv denne opskrift på pulled pork
- 1 dl
god pesto, - prøv opskriften på vores spinat pesto eller ruccola pesto
- 1 håndfuld
- 1/2
spidskål
- 1/2 dl
bredbladet persille, grofthakket
-
Lidt olie
Sådan gør du
Æggewraps
- Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
- Varm lidt sprayfedt eller olie op på 2 pander, fordel æggemassen på disse, og bag dem på den ene side til de er "gennembagt". De kan også vendes hvis man ønsker dem stegt på begge sider.
Fyld
- Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad og varm det op ved 150 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
- Fint snit spidskålen og bland den med den grofthakkede persille.
- Groft hak mandlerne.
- Top din æggewrap med kålblandingen og lun pulled pork. Drys med saltede mandler og læg pestoen i små klatter over fyldet.
- Rul den, flip den over eller spis den åben, - den skønne smag er den samme hele vejen igennem.
Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger