Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork

Æggewrap med pulled pork

Æggewrap med pulled pork
Opskrift på lækre æggewraps med pulled pork og pesto.
Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork

Rester af pulled pork serveret i en lækker æggewrap, toppet med masser af spidskål, pesto og saltede mandler, – en perfekt måde at få brugt de små rester på.

Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork

Æggewrap med pulled pork

Opskrift på lækre æggewraps med pulled pork og pesto.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Æggewraps - til 2 wraps

  • 5

    æg

  • Salt og hvid peber

  • Lidt sprayfedt eller olie til stegning

Fyld

  • 200 g

    pulled pork rest - prøv denne opskrift på pulled pork

  • 1 dl

    god pesto, - prøv opskriften på vores spinat pesto eller ruccola pesto

  • 1 håndfuld

    saltede mandler

  • 1/2

    spidskål

  • 1/2 dl

    bredbladet persille, grofthakket

  • Lidt olie

Sådan gør du

Æggewraps

  • Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
  • Varm lidt sprayfedt eller olie op på 2 pander, fordel æggemassen på disse, og bag dem på den ene side til de er "gennembagt". De kan også vendes hvis man ønsker dem stegt på begge sider.

Fyld

  • Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad og varm det op ved 150 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
  • Fint snit spidskålen og bland den med den grofthakkede persille.
  • Groft hak mandlerne.
  • Top din æggewrap med kålblandingen og lun pulled pork. Drys med saltede mandler og læg pestoen i små klatter over fyldet.
  • Rul den, flip den over eller spis den åben, - den skønne smag er den samme hele vejen igennem.
 Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled pork
 Æggewraps - Opskrift på æggewrap med pulled pork
Æggewraps – Opskrift på æggewrap med pulled pork

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*