Lækre saftige pitabrød serveret med pulled pork, enkelt og sprød kålsalat og den lækreste urtedressing. Fyldet er toppet med sprøde saltede mandler der giver det lækreste crunch til retten.
Vi lå inde med en rest af denne lækre pulled pork, og den skulle selvfølgelig ikke gå til spilde. Og da hele familien elsker pitabrød var det ikke så svært at beslutte hvad den skulle bruges til. Det smagte helt fantastisk, lækker krydret kød, mild og sprød kålsalat og simpelthen den skønneste dressing.
Jeg bager oftest selv disse pitabrød, – men når det skal være nemt og hurtigt køber jeg gerne dem fra princip i Føtex, de er super gode.
Pulled pork pita med kålsalat og urtedressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g pulled pork - klik her
- 4 pita brød - klik her for opskrift
- 1 håndfuld saltede mandler, klik her for opskrift, grofthakket
Kålsalat
- 1/2
rød spidskål
- 1/2
grøn spidskål
- 1 stor håndfuld persille
Urtedressing
- 4 dl
creme fraiche
- 2 spsk
mayonnaise
- 1 bdt
persille, finthakket
- 1 bdt
purløg, finthakket
- 2
syltede agurker, finthakket
-
Salt og peber
-
Lidt citronsaft
Sådan gør du
Kålsalat
- Fintsnit spidskålen og bland dem i en skål.
- Hak persillen fint og vend den sammen med kålen. Stil tid side.
Urtedressing
- Bland creme fraiche og mayonnaise, og rør persille, purløg og syltede agurker ud heri.
- Smag dressingen til med salt, peber og en smule citron og opbevar den på køl til den skal spises.
Pita med pulledpork
- Fordel kødet i et ovnfast fad, dæk det med folie og lun det i ovnen ved 120 grader i ca. 20 min.
- Lun også pita brødene.
- Fyld pita brødene med rigeligt kål salat, top med pulled pork, urtedressing og de hakkede saltede mandler.
Pingback: Pulled pork cheese burger - Gourministeriet