Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger

Pulled chicken burger

Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger
Opskrift på lækker saftig burger med pulled chicken, barbecue sauce og coleslaw.
Samlet tid: 3 timer 15 minutter
4.93 fra 13 stemmer

Lækker saftig pulled chicken burger med coleslaw og barbecuesauce, – snasket og smovset og fyldt med smag.
Pulled chicken smager helt fantastisk i en burger, – det er så saftigt og lækkert, og drøn nemt at lave.
Du kan fylde din pulled chucken burger med præcis det du foretrækker, – sprøde salater, guacamole og salsa eller lignende, – personligt er min favorit med coleslaw. Synes det giver en lækker friskhed og sprødhed til burgeren.

Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger

Pulled chicken burger

Opskrift på lækker saftig burger med pulled chicken, barbecue sauce og coleslaw.
4.93 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk, Dansk
Keyword: Burger, Comfortfood
Samlet tid: 3 timer 15 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

Pulled chicken

  • 1,2 kg kyllingebryst
  • Olivenolie

Pulled chicken rub

  • 2 spsk sød paprika
  • 2 spsk rørsukker eller brun farin
  • 1 spsk groft salt
  • 1/2 spsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk mild chili
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1/2 tsk friskkværnet peber

Coleslaw

  • 1/2 lille spidskål, gerne halv rød og halv grøn
  • 2 store gulerødder, skrællede
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk sød sennep
  • 1/2 tsk stødt spidskommen
  • Salt og peber

Derudover

  • 6 burgerboller
  • 1 lille rødløg, skåret i ringe
  • Mayonnaise
  • Barbecue sauce – klik her for opskrift

Sådan gør du

Pulled chicken

  • Bland ingredienserne til rubben godt sammen.
  • Gnid kyllingebrysterne godt ind i rubben. Du kan med fordel hælde krydderiblandingen ud på en tallerken og vende kyllingebrysterne heri.
  • Smør et ovnfast fad med en sjat olivenolie og læg kyllingebrysterne heri. Dæk fadet til med folie.
    *Har du tid til det, må kyllingebrysterne gerne stå med rubben et par timer, – men det er ikke et must.
  • Sæt fadet i midten af en forvarmet ovn, 130 grader almindelig ovn, og lad det stå i 3 timer.
  • Efter 3 timer er kyllingen smør mør og saftig, – og lige til at trække fra hinanden med 2 gafler.
    *Hæld halvdelen af væden fra fadet over i en beholder, – noget kylling afgiver mere væde end andet. Du kan efterfølgende tilsætte denne mængde væde til kødet som du foretrækker, – det giver også kødet mere smag. Jeg synes det er mega lækkert når det er rigtig juice, så jeg bruger det meste af væden fra kødet.

Coleslaw

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og en smule peber.
  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.
  • Vend kål og gulerødder i dressingen og smag igen til med salt og peber.

Pulled chicken burger

  • Lun burgerbollerne eller rist dem på panden.
  • Smør underbollerne med mayonnaise og top med et godt lag pulled chicken, løgringe og coleslaw.
  • Slut af med topbollen smurt med barbecue sauce.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw – Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw – Opskrift på pulled chicken burger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse