Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger

Pulled chicken burger

Pulled chicken burger
Opskrift på lækker saftig burger med pulled chicken, barbecue sauce og coleslaw.
Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger

Lækker saftig pulled chicken burger med coleslaw og barbecuesauce, – snasket og smovset og fyldt med smag.
Pulled chicken smager helt fantastisk i en burger, – det er så saftigt og lækkert, og drøn nemt at lave.
Du kan fylde din pulled chucken burger med præcis det du foretrækker, – sprøde salater, guacamole og salsa eller lignende, – personligt er min favorit med coleslaw. Synes det giver en lækker friskhed og sprødhed til burgeren.

Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger

Pulled chicken burger

Opskrift på lækker saftig burger med pulled chicken, barbecue sauce og coleslaw.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.94 fra 30 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk, Dansk
Keyword: Burger, Comfortfood
Samlet tid: 3 timer 15 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Pulled chicken

  • 1,2 kg kyllingebryst
  • Olivenolie

Pulled chicken rub

  • 2 spsk sød paprika
  • 2 spsk rørsukker eller brun farin
  • 1 spsk groft salt
  • 1/2 spsk stødt spidskommen
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk mild chili
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1/2 tsk friskkværnet peber

Coleslaw

  • 1/2 lille spidskål, gerne halv rød og halv grøn
  • 2 store gulerødder, skrællede
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk rørsukker
  • 1 tsk sød sennep
  • 1/2 tsk stødt spidskommen
  • Salt og peber

Derudover

  • 6 burgerboller
  • 1 lille rødløg, skåret i ringe
  • Mayonnaise
  • Barbecue sauce – klik her for opskrift

Sådan gør du

Pulled chicken

  • Bland ingredienserne til rubben godt sammen.
  • Gnid kyllingebrysterne godt ind i rubben. Du kan med fordel hælde krydderiblandingen ud på en tallerken og vende kyllingebrysterne heri.
  • Smør et ovnfast fad med en sjat olivenolie og læg kyllingebrysterne heri. Dæk fadet til med folie.
    *Har du tid til det, må kyllingebrysterne gerne stå med rubben et par timer, – men det er ikke et must.
  • Sæt fadet i midten af en forvarmet ovn, 130 grader almindelig ovn, og lad det stå i 3 timer.
  • Efter 3 timer er kyllingen smør mør og saftig, – og lige til at trække fra hinanden med 2 gafler.
    *Hæld halvdelen af væden fra fadet over i en beholder, – noget kylling afgiver mere væde end andet. Du kan efterfølgende tilsætte denne mængde væde til kødet som du foretrækker, – det giver også kødet mere smag. Jeg synes det er mega lækkert når det er rigtig juice, så jeg bruger det meste af væden fra kødet.

Coleslaw

  • Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og en smule peber.
  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.
  • Vend kål og gulerødder i dressingen og smag igen til med salt og peber.

Pulled chicken burger

  • Lun burgerbollerne eller rist dem på panden.
  • Smør underbollerne med mayonnaise og top med et godt lag pulled chicken, løgringe og coleslaw.
  • Slut af med topbollen smurt med barbecue sauce.
Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw – Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw - Opskrift på pulled chicken burger
Pulled chicken burger med coleslaw – Opskrift på pulled chicken burger

Kommentarer

  1. Christina Mathiesen

    5 stars
    Mega lækkert og mad til flere dage.

  2. Simone

    5 stars
    Amen så lækkert!!
    Vi lavede det her til aften,
    En børnevenlig version til børnene – som elskede det! Tak for en lækker opskrift! Kan det fryses eller blir det noget hø? Vh Simone

  3. Hej Dianna.

    Uhmm den burger ser virkelig lækker ud
    Har du mon mulighed for at fortælle hvilken opskrift du bruger til barbecue sovsen? Det ser ikke ud til at der er et link og jeg kan se at du har flere forskellige opskrifter på din hjemmeside. Vil jo gerne lave den der passer bedst til
    Tak for virkelige appetitlige opslag

  4. Helle Hedtoft Hvarregaard

    Desværre alt for lang tid i ovnen. Kylling. brysterne skulle nok ha være dobbelt så store, eller hvad ved jeg. Det er tørt og næsten ikke til st skille ad

    • Hej Helle

      Det lyder som om, at du måske har glemt at lade folien sidde over fadet?
      Folien gør at kyllingen damper, så den ikke bliver tør, men helt mør og saftig 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)