Den lækreste hjemmelavede barbecue sauce der passer perfekt i en burger, som marinade på spareribs eller til en gang pulled beef.
Den har en skøn kombination af det søde, syrlige og let spicy, – og den kan selvfølgelig spices op og ned alt efter temperament.
Det er så nemt at lave sine egen barbecue sauce, og den kan snildt holde på køl i en uge.
Barbecue sauce
Opskrift på den bedste hjemmelavede barbecue sauce. Denne portion giver ca. 3 1/2 dl.
Ingredienser
- 2 1/2 dl ketchup
- 1/4 dl æblecidereddike, - måske en smule mere, smag til
- 1 1/2 spsk worcestersauce
- 1/2 dl brun farin
- 2 tsk løg pulver
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1/2 tsk chipotle chilipulver
- 1/4 tsk cayennepeber, - kan justeres efter temperament
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Rør ketchup sammen med æblecidereddike og worcestersauce.
Tilsæt brun farin og krydderier, - juster evt. selv styrken med cayennepeber.
Smag til med salt og peber og opbevar barbecuesaucen på køl til den skal serveres.

Pingback: Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef
Pingback: Spareribs - Opskrift på langtidsstegte spareribs på grill