Pizza napoletana - Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
Frisk og lækker pizza med ganske få ingredienser, – enkelt og med masser af smag.
Denne pizza minder meget om en pizza margherita, – samme skønne smag og enkelthed, dog er den inden servering toppet med frisk bøffelmozzarella hvilke på ingen måde gør den dårligere.
En skøn vegetar pizza med masser af mozzarella, – mildt og delikat.

Pizza napoletana – Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej – klik her
- 1 portion pizzasauce – klik her
Topping
- 4 mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2 store håndfulde
frisk basilikum
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk basilikum og mozzarella på bundene.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Top med frisk bøffelmozzarella, evt. lidt frisk basilikum, krydr med salt og peber og giv dem lidt olivenolie.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.



Det skal være San Marzano-tomater så er det en ægte Napoletano 😉
Hej Mike
Du har helt ret – det har jeg også fundet ud af, efter jeg prøvede de første gang 🙂
Simpelthen de bedste tomater 🙂
Kh Dianna