Frisk og lækker pizza med ganske få ingredienser, – enkelt og med masser af smag.
Denne pizza minder meget om en pizza margherita, – samme skønne smag og enkelthed, dog er den inden servering toppet med frisk bøffelmozzarella hvilke på ingen måde gør den dårligere.
En skøn vegetar pizza med masser af mozzarella, – mildt og delikat.
Pizza napoletana - Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 4 mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
- 2 store håndfulde
frisk basilikum
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk basilikum og mozzarella på bundene.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Top med frisk bøffelmozzarella, evt. lidt frisk basilikum, krydr med salt og peber og giv dem lidt olivenolie.