Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza napoletana - Pizza med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum
Opskrift på den skønneste pizza med bøffel mozzarella, frisk basilikum og pizzasauce.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
Topping
4
mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
2
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
2
store håndfulde
frisk basilikum
Salt og peber
Olivenolie
Sådan gør du
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel frisk basilikum og mozzarella på bundene.
Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
Top med frisk bøffelmozzarella, evt. lidt frisk basilikum, krydr med salt og peber og giv dem lidt olivenolie.
Video