Pizza bianco med gorgonzola - Opskrift med pærer og valnødder

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder

Fantastisk lækker hvid pizza med mascarpone, mozzarella, gorgonzola og pærer. Efter bagning er den toppet med valnødder, blød timian, ruccola og balsamico creme/glace. Vidunderlige smags kombination og en pizza der uden tvivl kommer på bordet mange gange fremover.

IMG_9138-4

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder

Opskrift på lækker hvid pizza med mascarpone, gorgonzola og pærer.
4.84 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 2

    mozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 250 g

    gorgonzola

  • 1

    stor pærer, skåret i ultra tynde skiver

  • 4 håndfulde

    ruccola

  • 2 håndfulde

    valnødder

  • En god balsamico creme eller glace

  • Frisk blød timian eller bladene af almindelig timian

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med mascarpone, og fordel klatter af mozzarella og gorgonzola herover.
  • Krydr med salt og peber og læg tynde skiver af pærer over osten.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Server pizzaerne toppet med knuste valnødder, frisk ruccola, stilke af blød timian og dryp med balsamico creme inden servering.
Pizza bianco med gorgonzola - Opskrift med pærer og valnødder
Pizza bianco med gorgonzola – Opskrift med pærer og valnødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)