Pizza bianco med gorgonzola - Opskrift med pærer og valnødder

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder
Opskrift på lækker hvid pizza med mascarpone, gorgonzola og pærer.
IMG_9138-4

Fantastisk lækker hvid pizza med mascarpone, mozzarella, gorgonzola og pærer. Efter bagning er den toppet med valnødder, blød timian, ruccola og balsamico creme/glace. Vidunderlige smags kombination og en pizza der uden tvivl kommer på bordet mange gange fremover.

IMG_9138-4

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder

Opskrift på lækker hvid pizza med mascarpone, gorgonzola og pærer.
4.84 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 2

    mozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 250 g

    gorgonzola

  • 1

    stor pærer, skåret i ultra tynde skiver

  • 4 håndfulde

    ruccola

  • 2 håndfulde

    valnødder

  • En god balsamico creme eller glace

  • Frisk blød timian eller bladene af almindelig timian

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør bundene med mascarpone, og fordel klatter af mozzarella og gorgonzola herover.
  • Krydr med salt og peber og læg tynde skiver af pærer over osten.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Server pizzaerne toppet med knuste valnødder, frisk ruccola, stilke af blød timian og dryp med balsamico creme inden servering.
Pizza bianco med gorgonzola - Opskrift med pærer og valnødder
Pizza bianco med gorgonzola – Opskrift med pærer og valnødder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse