
Fantastisk lækker hvid pizza med mascarpone, mozzarella, gorgonzola og pærer. Efter bagning er den toppet med valnødder, blød timian, ruccola og balsamico creme/glace. Vidunderlige smags kombination og en pizza der uden tvivl kommer på bordet mange gange fremover.

Pizza bianco med gorgonzola, pærer og valnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 2
mozzarella, åbnet og drænet for væde
- 250 g
mascarpone
- 250 g
gorgonzola
- 1
stor pærer, skåret i ultra tynde skiver
- 4 håndfulde
ruccola
- 2 håndfulde
valnødder
-
En god balsamico creme eller glace
-
Frisk blød timian eller bladene af almindelig timian
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør bundene med mascarpone, og fordel klatter af mozzarella og gorgonzola herover.
- Krydr med salt og peber og læg tynde skiver af pærer over osten.
- Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
- Server pizzaerne toppet med knuste valnødder, frisk ruccola, stilke af blød timian og dryp med balsamico creme inden servering.

Fantastisk lækker pizza
Hej Mariann
Tusind tak altså 🙂
Kh Dianna