
Lækre saftige pitabrød fyldt med skøn tunsalat med hytteost, sprøde salater, spinat og persilledressing.
En frisk og lækker kombination der kan laves på under 15 min., – og som er sund, mættende og fyldt med gode sager.

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Tunsalat
- 3 ds tun, drænet for væde
- 300 g hytteost
- 1 stor håndfuld spinat, finthakket
- 3 forårsløg, fintsnittet
- 1 bdt purløg, finthakket
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og peber
Persilledressing
- 4 dl creme fraiche
- 1/2 dl mayonnaise
- 3 spsk citronsaft
- 2 tsk dijonsennep
- 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
- Salt og peber
Derudover
- 4 lækre pitabrød, - prøv denne opskrift på hjemmebagte pitabrød
- Frisk spinat
- Salat, f.eks. romaine, crunchita eller lignende
- 1 rødløg, skåret i ringe
Sådan gør du
Persilledressing
- Bland creme fraiche, mayo og dijon.
- Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.
Tusalat
- Rør tun og hytteost godt sammen.
- Tilsæt purløg, forårsløg og spinat og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Pitabrød med tunsalat og persilledressing
- Lun pitabrødene i ovnen og lad dem køle let af inden de fyldes med masser af salater, tunsalat, rødløg og persilledressing.

