Pitabrød - Opskrift med tun, hytteost og persilledressing

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing

Hvad synes du?


Lækre saftige pitabrød fyldt med skøn tunsalat med hytteost, sprøde salater, spinat og persilledressing.
En frisk og lækker kombination der kan laves på under 15 min., – og som er sund, mættende og fyldt med gode sager.

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på lækre fyldte pitabrød med en skøn sund tunsalat og cremet persilledressing.

Ingredienser

  • Tunsalat
  • 3 ds tun, drænet for væde
  • 250 g hytteost
  • 1 stor håndfuld spinat, finthakket
  • 3 forårsløg, fintsnittet
  • 1 bdt purløg, finthakket
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Persilledressing
  • 3 dl creme fraiche
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2-3 spsk citronsaft
  • 1 1/2 tsk dijonsennep
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • Salt og peber
  • Derudover
  • 4 lækre pitabrød, - prøv denne opskrift på hjemmebagte pitabrød
  • Frisk spinat
  • Salat, f.eks. romaine, crunchita eller lignende
  • 1 rødløg, skåret i ringe

Fremgangsmåde

1

Persilledressing Bland creme fraiche, mayo og dijon.

2

Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.

3

Tusalat Rør tun og hytteost godt sammen.

4

Tilsæt purløg, forårsløg og spinat og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.

5

Pitabrød med tunsalat og persilledressing Lun pitabrødene i ovnen og lad dem køle let af inden de fyldes med masser af salater, tunsalat, rødløg og persilledressing.

Pitabrød - Opskrift med tun, hytteost og persilledressing
Pitabrød – Opskrift med tun, hytteost og persilledressing
Pitabrød - Opskrift med tun, hytteost og persilledressing
Pitabrød – Opskrift med tun, hytteost og persilledressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*