Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
Opskrift på lækre fyldte pitabrød med en skøn sund tunsalat og cremet persilledressing.

Lækre saftige pitabrød fyldt med skøn tunsalat med hytteost, sprøde salater, spinat og persilledressing.
En frisk og lækker kombination der kan laves på under 15 min., – og som er sund, mættende og fyldt med gode sager.

Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
Opskrift på lækre fyldte pitabrød med en skøn sund tunsalat og cremet persilledressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
Tunsalat
- 3 ds tun, drænet for væde
- 300 g hytteost
- 1 stor håndfuld spinat, finthakket
- 3 forårsløg, fintsnittet
- 1 bdt purløg, finthakket
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og peber
Persilledressing
- 4 dl creme fraiche
- 1/2 dl mayonnaise
- 3 spsk citronsaft
- 2 tsk dijonsennep
- 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
- Salt og peber
Derudover
- 4 lækre pitabrød, – prøv denne opskrift på hjemmebagte pitabrød
- Frisk spinat
- Salat, f.eks. romaine, crunchita eller lignende
- 1 rødløg, skåret i ringe
Sådan gør du
Persilledressing
- Bland creme fraiche, mayo og dijon.
- Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.
Tusalat
- Rør tun og hytteost godt sammen.
- Tilsæt purløg, forårsløg og spinat og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Pitabrød med tunsalat og persilledressing
- Lun pitabrødene i ovnen og lad dem køle let af inden de fyldes med masser af salater, tunsalat, rødløg og persilledressing.

