Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pitabrød med tun, hytteost og persilledressing
Opskrift på lækre fyldte pitabrød med en skøn sund tunsalat og cremet persilledressing.
Køkken
Gourministeriet
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
Tunsalat
3
ds
tun, drænet for væde
300
g
hytteost
1
stor håndfuld
spinat, finthakket
3
forårsløg, fintsnittet
1
bdt
purløg, finthakket
1/2
citron, saften heraf
Salt og peber
Persilledressing
4
dl
creme fraiche
1/2
dl
mayonnaise
3
spsk
citronsaft
2
tsk
dijonsennep
1
håndfuld
bredbladet persille, finthakket
Salt og peber
Derudover
4
lækre pitabrød, - prøv denne opskrift på
hjemmebagte pitabrød
Frisk spinat
Salat, f.eks. romaine, crunchita eller lignende
1
rødløg, skåret i ringe
Sådan gør du
Persilledressing
Bland creme fraiche, mayo og dijon.
Rør persillen i og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber. Stil på køl til den skal serveres.
Tusalat
Rør tun og hytteost godt sammen.
Tilsæt purløg, forårsløg og spinat og smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Pitabrød med tunsalat og persilledressing
Lun pitabrødene i ovnen og lad dem køle let af inden de fyldes med masser af salater, tunsalat, rødløg og persilledressing.
Video