Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Pistacie pesto

Pistacie pesto
Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.
Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Hjemmelavet pesto smager bare bedst, og denne hjemmelavede pesto med masser af pistacienødder og basilikum er bare super lækker.
Den er perfekt som dip til tapasbordet, i sandwich, på pizza eller i pestosnurrer, – og så tager den bare 5 minutter at bikse sammen.
Laver du din egen pesto? Ellers skal du altså prøve det, – du kommer aldrig til at købe én igen 🙂

Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Pistacie pesto

Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 60 g usaltede pistacienødder
  • 25 g pinjekerner, gerne lyn ristet på en tør pande
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 70 g parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl olie
  • Salt

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.
    Jeg foretrækker min grov, – ønsker du den finere og mere flydende, blender du den blot længere tid. Her vil jeg anbefale at starte med en smule mindre olie, – da nødderne også vil afgive olie når den blændes det længere. Tilsæt så mere hvis du ønsker det.
  • Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.
Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter
Pistacie pesto – Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Kommentarer

  1. Camilla

    Hvilken olie skal der bruges?

  2. Thomas Aarhus Linnet

    Hvor længe kan den holde sig? Skal da helt klar prøves

    • Hej Thomas

      Ej hvor godt at høre 🙂
      Uhh i hvert fald en uges tid, hvis den kommer i et skoldet glas og der bruges rent service når man tager af den 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)