Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Pistacie pesto

Pistacie pesto
Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.
Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Hjemmelavet pesto smager bare bedst, og denne hjemmelavede pesto med masser af pistacienødder og basilikum er bare super lækker.
Den er perfekt som dip til tapasbordet, i sandwich, på pizza eller i pestosnurrer, – og så tager den bare 5 minutter at bikse sammen.
Laver du din egen pesto? Ellers skal du altså prøve det, – du kommer aldrig til at købe én igen 🙂

Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Pistacie pesto

Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 10 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal6 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 60 g usaltede pistacienødder
  • 25 g pinjekerner, gerne lyn ristet på en tør pande
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 70 g parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl olie
  • Salt

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.
    Jeg foretrækker min grov, – ønsker du den finere og mere flydende, blender du den blot længere tid. Her vil jeg anbefale at starte med en smule mindre olie, – da nødderne også vil afgive olie når den blændes det længere. Tilsæt så mere hvis du ønsker det.
  • Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Pistacie pesto - Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter
Pistacie pesto – Opskrift på pistacie pesto på 5 minutter

Kommentarer

  1. Camilla

    Hvilken olie skal der bruges?

  2. Thomas Aarhus Linnet

    Hvor længe kan den holde sig? Skal da helt klar prøves

    • Hej Thomas

      Ej hvor godt at høre 🙂
      Uhh i hvert fald en uges tid, hvis den kommer i et skoldet glas og der bruges rent service når man tager af den 🙂

      Dbh Dianna

Skriv et svar til Camilla Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)