Pistacie pesto
Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.

Hjemmelavet pesto smager bare bedst, og denne hjemmelavede pesto med masser af pistacienødder og basilikum er bare super lækker.
Den er perfekt som dip til tapasbordet, i sandwich, på pizza eller i pestosnurrer, – og så tager den bare 5 minutter at bikse sammen.
Laver du din egen pesto? Ellers skal du altså prøve det, – du kommer aldrig til at købe én igen 🙂

Pistacie pesto
Opskrift på lækker pistaciepesto med basilikum.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 60 g usaltede pistacienødder
- 25 g pinjekerner, gerne lyn ristet på en tør pande
- 1 stor håndfuld frisk basilikum
- 70 g parmesan
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olie
- Salt
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Hæld alle ingredienserne, undtagen salt, i en blender og blend til du har den ønskede konsistens.Jeg foretrækker min grov, – ønsker du den finere og mere flydende, blender du den blot længere tid. Her vil jeg anbefale at starte med en smule mindre olie, – da nødderne også vil afgive olie når den blændes det længere. Tilsæt så mere hvis du ønsker det.
- Smag til med salt og opbevar pestoen på køl til den skal spises.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hvilken olie skal der bruges?
Hej Camilla
Jeg bruger olivenolie 🙂
Kh Dianna
Hvor længe kan den holde sig? Skal da helt klar prøves
Hej Thomas
Ej hvor godt at høre 🙂
Uhh i hvert fald en uges tid, hvis den kommer i et skoldet glas og der bruges rent service når man tager af den 🙂
Dbh Dianna