Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

Pesto pasta med tomat, mozzarella og bacon

Simpel og lækker pastaret med masser af smag, og så kan den laves på ingen tid. Jeg har brugt vores lækre spinat pesto til denne portion, simpelthen fordi det var den jeg havde en rest stående af, – alternativt kan du lave den med denne lækre ruccola pesto, eller købe en god én i supermarkedet hvis du ikke har mod på en hjemmelavet.

Pesto pasta med tomat, mozzarella og bacon

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på en ultra simpel og virkelig lækker pastaret med bacon, tomat og mozzarella.

Ingredienser

  • 400-500 g spaghetti
  • 400 g bacon, gerne et stykke
  • 20 cherrytomater, halveret
  • 300 g mini mozzarella kugler (drænet vægt, - svarer til 2 poser)
  • 1 dl god pesto
  • 2 dl kogevand fra pastaen
  • 1/2 citron, saft og fintrevet skal heraf
  • Salt
  • Fintrevet parmesan og evt. lidt ruccola til toppen
  • Peber

Fremgangsmåde

1

Skær baconen ud i store chunks/stykker og steg dem sprøde på en varm pande. Lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.

2

Kog pastaen al dente, hæld vandet fra og gem et par dl. til at justere konsistensen.

3

Hæld pestoen over pastaen, tilsæt citron saft og skal, og juster konsistensen med kogevand fra pastaen, - tænd evt. for blusset og varm den hurtigt op.

4

Vend forsigtigt bacon, tomat stykker og mozzarella i pastaen, anret og server med et drys parmesan, lidt ruccola samt friskkværnet peber på toppen.

Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon
Pesto pasta – Opskrift med tomat, mozzarella og bacon
Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon
Pesto pasta – Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*