Spinat pesto - Opskrift på hjemmelavet spinat pesto

Spinat pesto

Spinat pesto
Opskrift på lækker spinat pesto med nødder og valnøddeolie.
Denne opskrift giver ca. 2 1/2 dl.
Spinat pesto - Opskrift på hjemmelavet spinat pesto

Lækker spinat pesto med parmesan, 3 forskellige slags nødder og en god valnøddeolie, – super nem at lave og smager vanvittig godt.
Hjemmelavet pesto smager bare virkelig lækkert, og du kan variere indholdet på en masse måder, der hver gang giver en ny og lækker smagsfuld pesto. Ligger du ikke inde med 3 slags nødder bruger du blot hvad du har, – det vigtigste er at mængden bliver overholdt.

Spinat pesto - Opskrift på hjemmelavet spinat pesto

Spinat pesto

Opskrift på lækker spinat pesto med nødder og valnøddeolie.
Denne opskrift giver ca. 2 1/2 dl.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 10 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 3 store håndfulde

    spinat

  • 4

    stilke frisk basilikum

  • 20 g

    pistacienød, med eller uden salt (vægt er uden skal)

  • 20 g

    mandler

  • 20 g

    hasselnødder - gerne ristede hasselnødder

  • 60 g

    parmesan

  • 3/4 dl

    valnøddeolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyld spinatbladene grundigt og dup dem tørre med et viskestykke.
  • Bland alle ingredienserne i en blender, og blend pestoen til en let grov konsistens, - tilsæt evt. lidt mere olie hvis pestoen ønskes mere flydende.
  • Smag til med salt og peber.Opbevar pestoen i en lufttæt beholder på køl, - den kan sagtens holde 3-4 dage.
Spinat pesto - Opskrift på hjemmelavet spinat pesto
Spinat pesto – Opskrift på hjemmelavet spinat pesto

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*