Spinatpesto - Nem og velsmagende opskrift med frisk spinat

SpinatpestoSpinatpesto opskriftSpinatpesto

Spinat pesto
Opskrift på hjemmelavet spinatpesto - ca. 2 1/2 dl.
Spinatpesto - Nem og velsmagende opskrift med frisk spinat

Spinatpesto er et friskt og lækketr twist på den klassiske pesto. Denne nemme opskrift blander den friske spinat med parmesan, pinjekerner og hvidløg, som til sammen skaber en rig og smagfuld pesto. Et nip salt og en smule citronsaft tilføjes for at balancere alle smagene perfekt – naturligvis sammen med en god olivenolie.

Denne spinat pesto er utrolig alsidig og kan bruges på utallige måder. Prøv den som smørrelse i sandwich, bland den med pasta for en hurtig og sund ret, eller brug den som en dressing til salater for ekstra smag og dybde. Hver gang du bruger denne pesto, tilfører du en lækker smag og et sundt element til dine retter.

Tilføj evt. lidt frisk basilikum, det giver den et godt twist – men er absolut ikke nødvendigt.

Spinatpesto - Nem og velsmagende opskrift med frisk spinat

Spinat pesto

Opskrift på hjemmelavet spinatpesto - ca. 2 1/2 dl.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.80 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Keyword: Grøn pesto, Pesto af spinat
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 150 g friske spinat
  • 45 g pinjekerner, gerne ristet
  • 60 g

    parmesan

  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • Citron
  • Salt

Sådan gør du

  • Skyld spinatbladene grundigt og dup dem tørre med et viskestykke.
  • Bland alle ingredienserne i en blender, og blend pestoen til den ønskede konsistens.
    Tilsæt evt. lidt mere olie hvis der er behov for det.
  • Smag til med salt og friskpresset citronsaft.
  • Opbevar din pesto på køl - her holder den fint i 4-5 dage.
    Den kan også fryses.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Pesto pasta - Opskrift med tomat, mozzarella og bacon

4.80 from 5 votes (5 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)