Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar

Pebersauce

Pebersauce
Opskrift på en nem og lækker pebersauce
Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar

En klassisk pebersauce med grønne peberkorn, der giver den karakteristike parfumerede pebersmag.
Simpelt og super lækker til en god bøf.

Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar

Pebersauce

Opskrift på en nem og lækker pebersauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 dåse

    madagascarpeber, drænet for væde

  • 1

    skalotteløg, finthakket

  • 2 spsk

    smør

  • 1/2 dl

    cognac

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1 1/2 dl

    kalveboullion

  • 1/4 piskefløde
  • 1/2 tsk

    sukker

  • 1 spsk

    citronsaft, friskpresset

  • Lidt kulør

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en lille gryde og svits løget heri.
  • Tilsæt cognac og lad det koge helt ind.
  • Tilsæt 2 tsk peberkorn, sennep, sukker og kalveboullion, og lad det simre i 15 min.
  • Tilsæt piskefløden og lad saucen koge godt ind.
  • Smag til med salt og peber, citron saft og giv saucen farve med lidt kulør.
  • Hæld evt. yderligere peberkorn på og varm saucen igennem.

Noter

Madagaskarpeber er meget parfumerede, hvorfor nogle foretrækker færre peberkorn og andre flere, - derfor vil jeg råde til, at man smager saucen til undervejs.
Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar
Pebersauce – Opskrift på pebersauce med madagaskar
Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar
Pebersauce – Opskrift på pebersauce med madagaskar
Pebersauce - Opskrift på pebersauce med madagaskar
Pebersauce – Opskrift på pebersauce med madagaskar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*