
Ultra nem og lækker pasta med en skøn krydret tomatsauce, – enkelt og fyldt med smag. En ret der kan laves på bare 20 minutter, – men er tiden til det må tomatsaucen meget gerne simre i +30 minutter.
Server den med din yndlings pasta, og et godt drys revet parmesan på toppen , – så bliver det ikke nemmere.
Udover den er virkelig nem at lave denne pasta med tomatsauce, så er den virkelig også økonomisk, – den kræver ganske få ingredienser, og er perfekt til ugens vegetar måltid.
Foretrækker familien et stykke kød vil jeg anbefale et stykke pandestegt kylling, – det vil klæde tomatsaucen virkelig godt.
Skulle der være rester tilbage af tomatsaucen kan disse sagtens fryses.

Pasta med krydret tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 løg, finthakket
- 3-4 fed hvidløg, revet eller presset
- 70 g koncentrat
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- 2 ds polpa eller hakkede tomater
- 500 g pasta
- Salt og friskkværnet peber
- Olivenolie
- Parmesan til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm olien i en lille gryde og svits løg og hvidløg af et par minutter ved middel varme, – uden det bruner.
- Tilsæt tomatkoncentrat og de tørrede krydderier og varm igennem i yderligere 2-3 minutter.
- Hæld polpa eller de hakkede tomater over, krydr med salt og friskkværnet peber og lad tomatsaucen små simre i minimum 10 minutter – gerne en halv times tid.
- Kog i mellemtiden pastaen som beskrevet på pakken
- Smag tomatsaucen til med salt og peber, – tilsæt evt. også en god håndfuld frisk basilikum. Ønsker du den spicy kan du tilsætte lidt chiliflager.
- Top den på din favorit pasta, drys med parmesan og server.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Virkelig lækker. Tilføjede dog 3 (blendede) soltørrede tomater og lidt revet citronskal for mere dybde.
En af mine favorit retter♥️