Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe - Nem opskrift

Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe

Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe
Opskrift på den lækreste cremede gorgonzola pasta med oksemørbrad og svampe.
Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe - Nem opskrift

Opskrift på nem og lækker pasta med saftig oksemørbrad og svampe i cremet gorgonzolasauce.
En enkel og lækker kombination, der smager helt vidunderligt, og som ikke kræver det helt store indkøb.
Oksemørbraden kan du godt erstatte med andet oksekød – f.eks. er tyndsteg et super lækkert og dejlig mørt alternativ.
Pasta med gorgonzola er en virkelig nem ret at sætte på bordet, og den kan være klar på under 25 minutter.
Den er blød og cremet – og perfekt til både hverdag og weekend.
Server den med din favorit pasta – altid en sikker vinder herhjemme.

Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe - Nem opskrift

Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe

Opskrift på den lækreste cremede gorgonzola pasta med oksemørbrad og svampe.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.58 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Gorgonzola, Oksemørbrad, Pasta, Svampe
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 5-600 g oksemørbrad – eller andet oksekød
  • 250 g brune champignon, skåret i skiver
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1/2 l fløde
  • 150 g gorgonzola
  • 500 g pasta
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. en håndfuld finthakket persille

Sådan gør du

  • Skær oksemørbraden ud i strimler.
  • Varm en pande op, og brun oksemørbraden af ved god høj varme i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
    Læg oksemørbraden til side på en tallerken.
  • På samme pande steges svampene af, stadig ved god høj varme, til de er let gyldne. Tilsæt mere olie hvis der er behov for det.
  • Skru ned til middel varme, tilsæt løg og hvidløg, og steg med et par minutter.
  • Hæld fløde over, og rør gorgonzolaen ud i saucen. Lad saucen simre i 5-8 minutter, eller til den tykner en smule.
    Kog i mens din pasta al dente.
  • Hæld kødet tilbage i saucen, og varm det igennem – og smag til med salt og peber.
    Rør evt. også en håndfuld persille i saucen.
  • Vend pastaen i saucen, og juster evt. konsistensen med en smule pastavand.
  • Top med masser af friskkværnet peber, og evt. et drys grønt.

Kommentarer

  1. Susanne Lund

    5 stars
    Smager fantastisk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)