Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pasta med gorgonzola, oksemørbrad og svampe
Opskrift på den lækreste cremede gorgonzola pasta med oksemørbrad og svampe.
Ret
Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Gorgonzola, Oksemørbrad, Pasta, Svampe
Samlet tid
25
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
5-600
g
oksemørbrad - eller andet oksekød
250
g
brune champignon, skåret i skiver
1
lille løg, finthakket
2
fed
hvidløg, revet eller presset
1/2
l
fløde
150
g
gorgonzola
500
g
pasta
Salt og peber
Olie
Evt. en håndfuld finthakket persille
Sådan gør du
Skær oksemørbraden ud i strimler.
Varm en pande op, og brun oksemørbraden af ved god høj varme i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
Læg oksemørbraden til side på en tallerken.
På samme pande steges svampene af, stadig ved god høj varme, til de er let gyldne. Tilsæt mere olie hvis der er behov for det.
Skru ned til middel varme, tilsæt løg og hvidløg, og steg med et par minutter.
Hæld fløde over, og rør gorgonzolaen ud i saucen. Lad saucen simre i 5-8 minutter, eller til den tykner en smule.
Kog i mens din pasta al dente.
Hæld kødet tilbage i saucen, og varm det igennem - og smag til med salt og peber.
Rør evt. også en håndfuld persille i saucen.
Vend pastaen i saucen, og juster evt. konsistensen med en smule pastavand.
Top med masser af friskkværnet peber, og evt. et drys grønt.
Video