Pasta med cremet tomatsauce. Ultra simpel og helt igennem fantastisk lækker pasta, – der kan være klar på kun 20 minutter.
Pasta i cremet tomatsauce kræver ganske få ingredienser, – og smagen er så enkelt, cremet og bare møg lækker.
Server den med din yndlingspasta, hele familien kan være med på denne, – herhjemme slubrede både børn og voksne den i sig.
Ønsker du den mere krydret kan du tilsætte lidt ekstra af krydderierne, – men min erfaring er, at det kommer helt an på de krydderier du bruger. Så start med det der står i opskriften, og tilsæt til sidste mere hvis du synes den mangler lidt 🙂
Du kan også spice den op med chiliflager, det smager altså virkelig også godt.
Pasta med cremet tomatsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
pasta
- 1
stort løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet
- 2 1/2 dl
piskefløde, - måske en smule mere
- 1 ds hakkede tomater eller polpa
- 4 spsk
tomatkoncentrat
- 1 tsk
basilikum
- 1 tsk
oregano
- 1/4 tsk
chilipulver
-
Salt og peber
-
Lidt olie
- Evt. en smule sukker
- Parmesan og frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg klare i lidt olie.
- Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad det stege med et par minutter.
- Hæld tomater og fløden over, og lad retten små simre i ca. 15 minutter ved middel varme. Krydr med salt og peber.*Kog i mens din pasta al dente.
- Tag pastaen direkte fra kogevandet, vend den med saucen og lad retten samle sig et minuts tid ved svag varme.Der må gerne komme lidt pastavand med, - men undlad for store mængder, så ikke saucen bliver for tynd.
- Smag til med salt og peber og evt. een smule sukker, og server med parmesan og frisk basilikum på toppen.
Super lækker- kom vist lidt mere fløde i
Hej Mette
Fedt at høre altså, – og lidt ekstra fløde gør altid godt;-)
Rigtig god weekend:)
De bedste hilsner
Dianna
Super nem og mega lækker. Vi tilføjer lidt chiliost i sovsen
Hej Sarah
Tusind tak for din besked, – hvor er det dejligt at høre 🙂
Og god ide med chili, – det kan vi også godt lide herhjemme.
Kh Dianna
Kan retten holde sig natten over i køleskabet til madpakken?
Mega lækre opskrifter.
Hej Frida
Tak for din besked 🙂
Ja det kan den sagtens, – den smager skønt opvarmet dagen efter 🙂
Dbh Dianna
Kæmpe succes! Smager så godt. Meget enkel og nem at lave. Billig også. Brug dog med fordel Mutti dåsetomater
Hejsa
Ej hvor dejligt at høre, – tusind tak 🙂
Mht. mutti tomater, der er jeg helt enig, – vi bruger sjældent andet herhjemme 🙂
Rigtig god weekend.
Dbh Dianna
Det er en lækker ret, men man skal skrue meget op for krydderierne.
Jeg tror jeg tog 3x så meget i, som der stod.
Hej Elvira
Dejligt du kunne lide den 🙂
Godt du fik smagt på det og tilsat den mængde krydderi du foretrækker, – dejligt du skriver det 😉
Kh Dianna
Super lækkert og nemt. Nogen gange tilføje vi noget italienske pølse (salumificio eller salsiccia)
Hej Carmelita
Hvor gør det mig glad at høre, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Der står 44 spsk tomatkoncentrat – er det ikke lidt for meget…?
Hej Emma
Ups, – det er kun 4 spsk:)
Tak for info:)
Kh Dianna
Simpelthen så lækker
Hej Lone
Hvor er det bare dejligt at høre altså, – tusind tak for din besked:)
Rigtig god weekend:)
Kh Dianna
Hej Dianna
Jeg har en mand som vil have kød til alt hans mad.
Hvilket kød kan man tilføje til din lækre pasta ret ? Kh Marina
Hej Marina
Så vil jeg faktisk anbefale dig at lave denne her 🙂
Den minder meget om den i smagen, – den er med kylling og er en one pot, så SUPER nem at lave 🙂
Kh Dianna
https://gourministeriet.dk/cremet-spicy-one-pot-pasta-med-tomat-og-kylling/
Hej Dianna!
Elsker simpelthen denne ret, skal have den igen i aften. Dog har jeg fundet et par poser tigerrejer, og har planlagt at stege dem med lidt chili og hvidløg og servere dem til, er spændt på om det bliver godt.
Vh Dorthe
Hej Dorthe
Det lyder altså vildt lækkert, – det tror jeg vil smage fantastisk 🙂
Håber det blev godt 🙂
Kh Dianna