
Ultra simpel og helt igennem fantastisk lækker cremet pasta der kan være klar på små 30 min.
Denne pasta i cremet tomatsauce kræver ganske få ingredienser, og smagen er så enkelt, cremet og bare møg lækker.
Server den med din yndlingspasta, hele familien kan være med på denne, – herhjemme slubrede både børn og voksne den i sig.

Pasta i cremet tomatsauce
Ingredienser
- 500 g
pasta
- 1
stort løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, revet
- 1/4 l
piskefløde, - måske en smule mere
- 1 ds
hakkede tomater
- 2 spsk
tomatkoncentrat
- 1 tsk
basilikum
- 1/2 tsk
oregano
- 1/4 tsk
chilipulver
-
Salt og peber
-
Lidt olie
-
Fintrevet parmesan til toppen
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg klare i lidt olie.
- Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.
- Hæld de flåede tomater over sammen med krydderierne, varm op og tilsæt derefter fløden.
- Lad retten små koge i ca. 25 min., og smag til med salt og peber.
- Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
- Hæld vandet fra og vend pastaen i tomatsaucen, og server med fintrevet parmesan.


Super lækker- kom vist lidt mere fløde i
Hej Mette
Fedt at høre altså, – og lidt ekstra fløde gør altid godt;-)
Rigtig god weekend:)
De bedste hilsner
Dianna
Super nem og mega lækker. Vi tilføjer lidt chiliost i sovsen
Hej Sarah
Tusind tak for din besked, – hvor er det dejligt at høre 🙂
Og god ide med chili, – det kan vi også godt lide herhjemme.
Kh Dianna