Ultra simpel og helt igennem fantastisk lækker cremet pasta der kan være klar på små 30 min.
Denne pasta i cremet tomatsauce kræver ganske få ingredienser, og smagen er så enkelt, cremet og bare møg lækker.
Server den med din yndlingspasta, hele familien kan være med på denne, – herhjemme slubrede både børn og voksne den i sig.
Pasta i cremet tomatsauce
Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med pasta.
Ingredienser
- 500 g pasta
- 1 stort løg, finthakket
- 3 fed hvidløg, revet
- 1/4 l piskefløde, - måske en smule mere
- 1 ds hakkede tomater
- 2 spsk tomatkoncentrat
- 1 tsk basilikum
- 1/2 tsk oregano
- 1/4 tsk chilipulver
- Salt og peber
- Lidt olie
- Fintrevet parmesan til toppen
Fremgangsmåde
Svits løg og hvidløg klare i lidt olie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.
Hæld de flåede tomater over sammen med krydderierne, varm op og tilsæt derefter fløden.
Lad retten små koge i ca. 25 min., og smag til med salt og peber.
Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Hæld vandet fra og vend pastaen i tomatsaucen, og server med fintrevet parmesan.

