Opskrift på den lækreste cremede tomatsauce med pasta.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Cremet tomatsauce, Nme aftensmad
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
500g
pasta
1
stort løg, finthakket
3fed
hvidløg, revet
2 1/2dl
piskefløde, - måske en smule mere
1dshakkede tomater eller polpa
4spsk
tomatkoncentrat
1tsk
basilikum
1tsk
oregano
1/4tsk
chilipulver
Salt og peber
Lidt olie
Evt. en smule sukker
Parmesan og frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
Svits løg og hvidløg klare i lidt olie.
Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad det stege med et par minutter.
Hæld tomater og fløden over, og lad retten små simre i ca. 15 minutter ved middel varme. Krydr med salt og peber.*Kog i mens din pasta al dente.
Tag pastaen direkte fra kogevandet, vend den med saucen og lad retten samle sig et minuts tid ved svag varme.Der må gerne komme lidt pastavand med, - men undlad for store mængder, så ikke saucen bliver for tynd.
Smag til med salt og peber og evt. een smule sukker, og server med parmesan og frisk basilikum på toppen.