Paprikagryde med hakket oksekød - Oksegryde med grøntsager

Paprikagryde med hakket oksekød – Oksegryde med grøntsager

Paprikagryde med hakket oksekød - Oksegryde med grøntsager
Opskrift på nem og lækker sammenkogt ret a la paprikagryde, - en gryderet med hakket oksekød, grøntsager, fløde og tomat.
Paprikagryde med hakket oksekød - Oksegryde med grøntsager

Nem og lækker gryderet med hakket oksekød, grøntsager, tomat og fløde.
En skøn familieret a la paprikagryde, – den er pakket med smag, den er fyldig og mættende.
Hakket oksegryde kan serveres med ris, mos, pasta eller kogte kartofler. Herhjemme er vi især vilde med ris eller mos til, – og hele familien spiser gladeligt med.
Du kan også tilsætte stykker af kartoffel til retten, og tilberede den som en “one pot ret”. Tilsæt da mere bouillon løbende, til du får den ønskede konsistens – stivelsen fra kartoflerne vil jævnet retten.
Saucen i denne oksegryde er lavet med hakkede tomater, bouillon og lidt fløde, – ønskes den tykkere kan du give den en smule sauce jævner til sidst.

Jeg håber du har lyst til at prøve min opskrift på paprikagryde med hakket oksekød, – du finder den herunder.

Paprikagryde med hakket oksekød - Oksegryde med grøntsager

Paprikagryde med hakket oksekød – Oksegryde med grøntsager

Opskrift på nem og lækker sammenkogt ret a la paprikagryde, – en gryderet med hakket oksekød, grøntsager, fløde og tomat.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Gryderet, Hygge mad, Paprikagryde, Sammenkogt ret
Samlet tid: 35 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 100 g bacon, skåret i tern
  • 1 løg, grofthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 200 g champignon, skåret i kvarte
  • 1-2 peberfrugter, skåret i tern
  • 3 gulerødder, skåret i skiver
  • 1 ds hakkede tomater eller polpa
  • 2 dl oksebouillon
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • Salt og peber
  • Olie

Tilbehør

  • Ris, pasta, mos eller kogte kartofler

Sådan gør du

  • Varm en sjat olie op i en stor gryde, og brun kødet godt af.
    Krydr med salt og peber.
  • Skub kødet lidt til side, og steg bacon af til den er let gylden, – den skal ikke være sprød.
    *Du kan evt. skubbe gryden lidt af blusset, så den kun varmer der hvor baconen er.
  • Tilsæt svampene, og lad dem stege med sammen med baconen i yderligere 2-4 minutter, og rør derefter løg og hvidløg i, og bland det hele godt sammen.
  • Tilsæt gulerødder og krydderier, – vend det hurtigt rundt, og hæld derefter peberfrugt, hakkede tomater, bouillon og fløden ved.
  • Rør det hele godt sammen, og lad saucen små simre i ca. 10 minutter.
    Kog i mens din ris, pasta eller ønskede tilbehør.
  • Smag saucen til med salt og peber, og server som ønsket.

Kommentarer

  1. Hej 🙂
    Du har klart mit favorit madunivers! Skal helt sikkert også prøve denne her ret.
    Skal bare lige høre, er det kun et enkelt fed hvidløg, eller? (Antal mangler)

    • Godmorgen Sanne

      Ej hvor gør det mig glad at høre, – hvor er det sødt af dig at skrive det:) TAK:)

      Åhh den var smuttet kan jeg da godt se, – det er 3 fed hvidløg. Jeg har rettet det i ingredienslisten:)

      Rigtig dejlig dag:)

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)