Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød

Ostedip med chili og hakket oksekød

Ostedip med chili og hakket oksekød
Opskrift på cremet ostedip med chili og hakket oksekød.
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød

Lækker snasket ostedip med chili og hakket oksekød, – perfekt til en kæmpe skål tortilla chips, grøntsags sticks eller hårdt ristet brød.
Denne omgang smager virkelig dejligt, rigtig comfort food, – og så er den super nem at lave.
Den er inspireret af mine lækre Buffalo Chicken dips, – alle 3 lækre cremede og med masser af smag.

Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød

Ostedip med chili og hakket oksekød

Opskrift på cremet ostedip med chili og hakket oksekød.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 6 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    hakket oksekød

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 2

    forårsløg

  • 300 g

    flødeost naturel, ikke light

  • 150 g

    blå ost, jeg bruger Thise Øko Blue - den er lækker mild og cremet

  • 1

    frisk mozzarella

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 1/2 dl

    god chilisauce, jeg bruger Chu Chum Real Chili Sauce (mild)- den kan varmt anbefales

  • 1/4 tsk

    løgpulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • Lidt olie

  • Salt og peber

  • Evt. finthakket persille til toppen

  • Masser af tortilla chips, grøntsags stiks eller hvad man ønsker

Sådan gør du

  • Skær peberfrugten i små tern og fintsnit forårsløgene.
  • Varm en sjat olie i en gryde og svits peberfrugt og forårsløg af i 5 min.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt og peber, og lad det køle godt af.
  • I en stor skål røres flødeost, blå ost, creme fraiche, chilisauce og krydderier godt sammen.
  • Pil mozzarellaen fra hinanden og tilsæt den i mindre stykker.
  • Rør oksekødsblandingen i og smag til med salt og peber.
  • Fordel blandingen i et ovnfast fad og bag det ved 180 grader i ca. 25 min.
  • Med en gaffel vendes det hele godt rundt når det kommer ud af ovnen, top med hakket persille og server med sprøde tortilla chips.
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip – Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip – Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip – Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip – Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip - Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød
Ostedip – Opskrift på dip med ost, chili og hakket oksekød

Kommentarer

  1. Jessica

    Hej.
    Har du nogle forslag til, hvad man kan bruge i stedet for blå ost? 🙂

    • Hej Jessica

      Det kan du tro
      Men først vil jeg lige sige at man slet ikke smager den blå ost, som en blå ost smager, – den er helt ultra mild og rund i smagen Dem der ikke kan lide blå ost som har prøvet den, har været vilde med den☺️ blot hvis du tør “tage chancen”

      Og ellers vil jeg anbefale at bruge 200 g revet cheddar i stedetfor, – helst af et stykke du selv river, det smelter bedre Og tilsæt evt. lidt hakkede jalapenos, det er virkelig godt

      God fornøjelse med det

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*