Røræg - Opskrift på cremet og luftig røræg

Perfekt cremet og luftig røræg

Perfekt cremet og luftig røræg
Opskrift på den beste røræg, - cremet og luftig
Røræg - Opskrift på cremet og luftig røræg

Denne her røræg smager helt fantastisk, og lad os bare slå fast, at den da også indeholder både piskefløde og smør. Men når man laver en god røræg, så skal der altså også indgå både smør og fløde, – resultatet er himmelsk.
Server den med hjemmebagt rugbrød, – prøv vores opskrift på det lækreste rugbrød med surdej.

Røræg - Opskrift på cremet og luftig røræg

Perfekt cremet og luftig røræg

Opskrift på den beste røræg, - cremet og luftig
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 8

    store økologiske æg

  • 1 dl

    piskefløde

  • 1 tsk

    salt

  • Lidt hvid peber (brug ikke almindelig peber, det vil misfarve æggemassen)

  • 50 g

    smør til stegning

  • Purløg til topping, finthakket

Sådan gør du

  • Pisk æggene godt sammen med piskefløde, salt og hvid peber.
  • Smelt smørret på en pande ved lav varme og tilsæt æggemassen.
  • Lad massen sætte sig en smule før du med en spartel skubber massen ind mod midten så den nærmest laver strimler i æggemassen, fortsat ved lav varme. Undlade at røre, så bliver rørægget mere smattet og i små stykker, den skal bevare en god struktur.
  • Fortsæt til æggemassen er godt tilberedt med stadig fugtig og sluk derefter for panden.
  • Hæld rørægget på en skål og server straks.

Noter

Vi kan godt lide at vores røræg er ret fugtig, ønsker man den mere tilberedt lader man den bare stå det længere.
Røræg - Opskrift på cremet og luftig røræg
Røræg – Opskrift på cremet og luftig røræg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*