Lækker comfy one pot pasta lavet med ganske få ingredienser, – nem, enkel og SÅ snasket.
Hamburger Helper, – hvis du har været i USA har du sikkert stødt på denne mix i supermarkedet hvor du kun skal tilsætte kød og væde.
Princippet er her det samme, – den er blot lavet fra bunden, og med et minimum af ingredienser. Smagen er mild og cremet, – præcis som jeg foretrækker min hjemmelavede Hamburger Helper.
One pot cheese burger pasta kan laves på under 30 minutter, – og så har du altså en rigtig lækkert måltid for hele familien.
Forvent ingen kulinarisk mad oplevelse, – det er på ingen måde meningen. Den skal smage af oksekød, cheddar og pasta, – og jeg siger dig det er godt 🙂
One pot cheese burger pasta
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 500 g pasta
- 1 l bouillon, ca. – måske lidt mere eller mindre
- 180 g cheddar, revet
- 1 løg, finthakket
- 2 spsk tomatkoncentrat
- 1 1/2 tsk sød paprika
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- Salt og peber
- Olie
Sådan gør du
- Varm lidt olie op i en stor gryde, og steg løgene af i et par minutter.
- Tilsæt kødet og brun det godt af, – krydr med salt, peber, paprika og hvidløgspulver.
- Tilsæt tomatkoncentrat og varm igennem et øjeblik, og hæld derefter pastaen og bouillon over. Start med 8 dl bouillon. Er pastaen overhovedet ikke dækket tilsætter du 1-2 dl mere.*Jeg brugte nogle mellemstore Conchiglie pasta der fylder meget, og valgte at lægge låg over, da de ikke blev helt dækket af vand. Jeg rørte flere gange undervejs, og brugte lidt mere end 1 liter bouillon til denne portion.*Jeg bruger oksebouillon, – du kan også bruge kylling eller grøntsag hvis du foretrækker det.
- Når pastaen er kogt al dente vendes den revede cheddar i, og retten røres godt sammen til osten er helt smeltet.
- Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med en smule ekstra vand hvis der er behov for det.
Blev nødt til at skrive, at det bare er en super let og ikke mindst lækker ret. Ikke sidste gang vi får den herhjemme ! Tak
Hej Josefine
Hvor er det bare sødt af dig at skrive det, – tusind tak for din besked:)
Dbh Dianna
Kan man købe revet cheddar og putte i? Eller skal man købe en blok og rive det selv?
Hej Josefine
Du kan sagen bruge cheddar der er revet, – uden problemer. Personligt synes jeg bedre om en blok man selv river af, – synes konsistensen er mere cremet og så har den mere smag 🙂
Kh Dianna
Virkelig lækker hverdagsret.
Hej Rita
Tusind tak, – det er jeg virkelig glad for at høre:)
Kh Dianna
Hvilken bouillon bruger man? Okse?
Hej Sophie
Ja okse, kylling eller grøntsags, – alle 3 slags fungerer perfekt 🙂
Kh Dianna
Jeg er VILD med dine opskrifter! Og ville elske dem endnu mere hvis du til fx denne ret havde et forslag til salat tilbehør:-)
Hej Anita
Åhhh tak altså, og god ide med ideer omkring tilbehør 🙂
Personligt ville jeg gå med en helt klassisk salat, – romaine, tomat, agurk og rødløg, – og så en god dressing 🙂
Og ellers en lækker spidskålssalat, evt. den jeg lægger op senere i dag med avocado, saltede mandler og spist ranch dressing 🙂
Kh Dianna
Helt håbløs side, reklamer fylder for meget og opskrifter er la , la
Hejsa
Tak for din konstruktive feedback 😉
Gourministeriet er mit fuldtids arbejde. For at det overhovedet kan lade sig gøre, at lægge opskrifter ud, som du gratis kan besøge, – så er mit site nødt til at indholde annoncer. Så dem kan jeg desværre ikke undvære.
Men altså, hvis opskrifterne er la la og annoncerne er så irriterende, så forstår jeg ikke, at du overhovedet gider kigge forbi, og bruge tid på en negativ kommentar;-)
Glædelig jul:)
Dbh Dianna
Alt for lækker ret kom til at spise alt alt for meget. Nemt og hurtigt at lave.
Hej Pia
Hvor er det dejligt at høre, tusind tak fordi du skriver det
Kh Dianna
Navnet er måske en smule misvisende eftersom ungerne troede det ville smage af cheeseburger – MEN alle kunne lide det og det var super nemt at lave!
Vi fik bare grøntsags stave til som modstykke til den lidt tunge, fede ret.
Men det er ikke sidste gang vi laver den ret.
Hej Heidi
Hvor er det dejligt I kunne lide den, tusind tak for din besked:)
Den er lavet ud fra ingredienserne i en cheeseburger, – deraf navnet;-) Og så er den en klassiker i USA, hvor man køber Hamburger Helper og kun tilsætter vand og kød:)
Kh Dianna
Mega lækker ret, men til næste gang, hvis man gerne vil have at det skal smage mere af cheeseburger, så smag til med sennep (det amerikanske sennep fra Bilka). Så smager det virkelig af cheeseburger 🙂 Ellers mega lækker ret, det er ikke sidste gang
Hej Sara
Tusind tak 🙂
Ej det vil jeg prøve næste gang, – jeg elsker den der French’s sennep og har den altid i huset 🙂
Kh Dianna
Så lækker og nem ret
Kæmpe bonus at alle mand herhjemme også kunne li’ den
Hej Maria
Ej hvor dejligt altså, tusind tak for din besked 🙂
Kh Dianna
Endnu en favoritret. Tak for al smagen ❤️
Jeg havde fuldstændig misforstået opskriften mht pastaen.
Den blev kogt ved siden af og tilføjede cheddar da de var færdige, og så lavede jeg 1L bouillon (okse) i en skål. Blandede det hele sammen, og lod det så to minutter. Det smagte ikke af så meget, men ungerne ÅD alligevel :-D, selv resterne dagen efter holdte kun til middag 😀
Hej Camilla
Åhhh for Søren da, – ja så er den nok blevet mere suppe agtig end pastarets agtig 😉
Men dejligt den smagte husets yngste medlemmer alligevel 🙂
Kh Dianna
Jeg har både prøvet den originale og udskiftet oksekød med “partypølser” i skiver ala Knorrs macaronette. Smager så godt og let mad til dagen efter
Hej Gitte
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
Elsker at lave denne rer, så nem og virkelig lækker
Tusind tak for de søde ord, det gør mig så glad at høre:)
Jeg overvejer at lave den med rådyr fars og noget bacon for at kompensere for det lave fedtindhold i rådyret
Hej Lars
Det var da en god idé – du må endelig give lyd om hvordan det blev, hvis du fik prøvet det 🙂
Dbh Dianna