One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

One pot cheese burger pasta

One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper
One pot cheese burger pasta
Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper, - en amerikansk One Pot cheese burger pasta
Samlet tid: 30 minutter
4.81 fra 31 stemmer

Lækker comfy one pot pasta lavet med ganske få ingredienser, – nem, enkel og SÅ snasket.
Hamburger Helper, – hvis du har været i USA har du sikkert stødt på denne mix i supermarkedet hvor du kun skal tilsætte kød og væde.
Princippet er her det samme, – den er blot lavet fra bunden, og med et minimum af ingredienser. Smagen er mild og cremet, – præcis som jeg foretrækker min hjemmelavede Hamburger Helper.
One pot cheese burger pasta kan laves på under 30 minutter, – og så har du altså en rigtig lækkert måltid for hele familien.
Forvent ingen kulinarisk mad oplevelse, – det er på ingen måde meningen. Den skal smage af oksekød, cheddar og pasta, – og jeg siger dig det er godt 🙂

One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

One pot cheese burger pasta

Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper, – en amerikansk One Pot cheese burger pasta
4.81 fra 31 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk, Italiensk
Keyword: Comfortfood, Hurtig mad, Nem mad, One pot
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 500 g pasta
  • 1 l bouillon, ca. – måske lidt mere eller mindre
  • 180 g cheddar, revet
  • 1 løg, finthakket
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 1/2 tsk sød paprika
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm lidt olie op i en stor gryde, og steg løgene af et par minutter.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, – krydr med salt, peber, paprika og hvidløgspulver.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm igennem et øjeblik, og hæld derefter pastaen og bouillon over. Start med 8 dl bouillon. Er pastaen overhovedet ikke dækket tilsætter du 1-2 dl mere.
    *Jeg brugte nogle mellemstore Conchiglie pasta der fylder meget, og valgte at lægge låg over, da de ikke blev helt dækket af vand. Jeg rørte flere gange undervejs, og bruge lidt mere end 1 liter bouillon til denne portion.
    *Jeg bruger oksebouillon, – du kan også bruge kylling eller grøntsag hvis du foretrækker det.
  • Når pastaen er kogt al dente vendes den revede cheddar i, og retten røres godt sammen til osten er helt smeltet.
  • Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med en smule ekstra vand hvis der er behov for det.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper
One pot cheese burger pasta – Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

Kommentarer

  1. Josefine

    5 stars
    Blev nødt til at skrive, at det bare er en super let og ikke mindst lækker ret. Ikke sidste gang vi får den herhjemme ! Tak

  2. Josefine

    Kan man købe revet cheddar og putte i? Eller skal man købe en blok og rive det selv?

    • Hej Josefine

      Du kan sagen bruge cheddar der er revet, – uden problemer. Personligt synes jeg bedre om en blok man selv river af, – synes konsistensen er mere cremet og så har den mere smag 🙂

      Kh Dianna

  3. 5 stars
    Virkelig lækker hverdagsret.

  4. Sophie

    Hvilken bouillon bruger man? Okse?

  5. Jeg er VILD med dine opskrifter! Og ville elske dem endnu mere hvis du til fx denne ret havde et forslag til salat tilbehør:-)

    • Hej Anita

      Åhhh tak altså, og god ide med ideer omkring tilbehør 🙂
      Personligt ville jeg gå med en helt klassisk salat, – romaine, tomat, agurk og rødløg, – og så en god dressing 🙂
      Og ellers en lækker spidskålssalat, evt. den jeg lægger op senere i dag med avocado, saltede mandler og spist ranch dressing 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse