One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

One pot cheese burger pasta

One pot cheese burger pasta
Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper, - en amerikansk One Pot cheese burger pasta
One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

Lækker comfy one pot pasta lavet med ganske få ingredienser, – nem, enkel og SÅ snasket.
Hamburger Helper, – hvis du har været i USA har du sikkert stødt på denne mix i supermarkedet hvor du kun skal tilsætte kød og væde.
Princippet er her det samme, – den er blot lavet fra bunden, og med et minimum af ingredienser. Smagen er mild og cremet, – præcis som jeg foretrækker min hjemmelavede Hamburger Helper.
One pot cheese burger pasta kan laves på under 30 minutter, – og så har du altså en rigtig lækkert måltid for hele familien.
Forvent ingen kulinarisk mad oplevelse, – det er på ingen måde meningen. Den skal smage af oksekød, cheddar og pasta, – og jeg siger dig det er godt 🙂

One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

One pot cheese burger pasta

Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper, – en amerikansk One Pot cheese burger pasta
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.66 fra 60 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk, Italiensk
Keyword: Comfortfood, Hurtig mad, Nem mad, One pot
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 500 g pasta
  • 1 l bouillon, ca. – måske lidt mere eller mindre
  • 180 g cheddar, revet
  • 1 løg, finthakket
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • 1 1/2 tsk sød paprika
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm lidt olie op i en stor gryde, og steg løgene af i et par minutter.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af, – krydr med salt, peber, paprika og hvidløgspulver.
  • Tilsæt tomatkoncentrat og varm igennem et øjeblik, og hæld derefter pastaen og bouillon over. Start med 8 dl bouillon. Er pastaen overhovedet ikke dækket tilsætter du 1-2 dl mere.
    *Jeg brugte nogle mellemstore Conchiglie pasta der fylder meget, og valgte at lægge låg over, da de ikke blev helt dækket af vand. Jeg rørte flere gange undervejs, og brugte lidt mere end 1 liter bouillon til denne portion.
    *Jeg bruger oksebouillon, – du kan også bruge kylling eller grøntsag hvis du foretrækker det.
  • Når pastaen er kogt al dente vendes den revede cheddar i, og retten røres godt sammen til osten er helt smeltet.
  • Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med en smule ekstra vand hvis der er behov for det.
One pot cheese burger pasta - Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper
One pot cheese burger pasta – Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper

Kommentarer

  1. Josefine

    5 stars
    Blev nødt til at skrive, at det bare er en super let og ikke mindst lækker ret. Ikke sidste gang vi får den herhjemme ! Tak

  2. Josefine

    Kan man købe revet cheddar og putte i? Eller skal man købe en blok og rive det selv?

    • Hej Josefine

      Du kan sagen bruge cheddar der er revet, – uden problemer. Personligt synes jeg bedre om en blok man selv river af, – synes konsistensen er mere cremet og så har den mere smag 🙂

      Kh Dianna

  3. 5 stars
    Virkelig lækker hverdagsret.

  4. Sophie

    Hvilken bouillon bruger man? Okse?

  5. Jeg er VILD med dine opskrifter! Og ville elske dem endnu mere hvis du til fx denne ret havde et forslag til salat tilbehør:-)

    • Hej Anita

      Åhhh tak altså, og god ide med ideer omkring tilbehør 🙂
      Personligt ville jeg gå med en helt klassisk salat, – romaine, tomat, agurk og rødløg, – og så en god dressing 🙂
      Og ellers en lækker spidskålssalat, evt. den jeg lægger op senere i dag med avocado, saltede mandler og spist ranch dressing 🙂

      Kh Dianna

  6. Anonym

    1 star
    Helt håbløs side, reklamer fylder for meget og opskrifter er la , la

    • Hejsa

      Tak for din konstruktive feedback 😉

      Gourministeriet er mit fuldtids arbejde. For at det overhovedet kan lade sig gøre, at lægge opskrifter ud, som du gratis kan besøge, – så er mit site nødt til at indholde annoncer. Så dem kan jeg desværre ikke undvære.

      Men altså, hvis opskrifterne er la la og annoncerne er så irriterende, så forstår jeg ikke, at du overhovedet gider kigge forbi, og bruge tid på en negativ kommentar;-)

      Glædelig jul:)

      Dbh Dianna

  7. Pia Inez Motzfeldt

    5 stars
    Alt for lækker ret kom til at spise alt alt for meget. Nemt og hurtigt at lave.

  8. 5 stars
    Navnet er måske en smule misvisende eftersom ungerne troede det ville smage af cheeseburger – MEN alle kunne lide det og det var super nemt at lave!
    Vi fik bare grøntsags stave til som modstykke til den lidt tunge, fede ret.
    Men det er ikke sidste gang vi laver den ret.

    • Hej Heidi

      Hvor er det dejligt I kunne lide den, tusind tak for din besked:)

      Den er lavet ud fra ingredienserne i en cheeseburger, – deraf navnet;-) Og så er den en klassiker i USA, hvor man køber Hamburger Helper og kun tilsætter vand og kød:)

      Kh Dianna

  9. Mega lækker ret, men til næste gang, hvis man gerne vil have at det skal smage mere af cheeseburger, så smag til med sennep (det amerikanske sennep fra Bilka). Så smager det virkelig af cheeseburger 🙂 Ellers mega lækker ret, det er ikke sidste gang

    • Hej Sara

      Tusind tak 🙂

      Ej det vil jeg prøve næste gang, – jeg elsker den der French’s sennep og har den altid i huset 🙂

      Kh Dianna

  10. 5 stars
    Så lækker og nem ret
    Kæmpe bonus at alle mand herhjemme også kunne li’ den

  11. Jane Rathje

    5 stars
    Endnu en favoritret. Tak for al smagen ❤️

  12. Camilla

    5 stars
    Jeg havde fuldstændig misforstået opskriften mht pastaen.
    Den blev kogt ved siden af og tilføjede cheddar da de var færdige, og så lavede jeg 1L bouillon (okse) i en skål. Blandede det hele sammen, og lod det så to minutter. Det smagte ikke af så meget, men ungerne ÅD alligevel :-D, selv resterne dagen efter holdte kun til middag 😀

    • Hej Camilla

      Åhhh for Søren da, – ja så er den nok blevet mere suppe agtig end pastarets agtig 😉
      Men dejligt den smagte husets yngste medlemmer alligevel 🙂

      Kh Dianna

  13. 5 stars
    Jeg har både prøvet den originale og udskiftet oksekød med “partypølser” i skiver ala Knorrs macaronette. Smager så godt og let mad til dagen efter

  14. Emiliek

    5 stars
    Elsker at lave denne rer, så nem og virkelig lækker

4.66 from 60 votes (50 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)