Opskrift på hjemmelavet Hamburger Helper, - en amerikansk One Pot cheese burger pasta
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Amerikansk, Italiensk
Nøgleord Comfortfood, Hurtig mad, Nem mad, One pot
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
500ghakket oksekød
500gpasta
1lbouillon, ca. - måske lidt mere eller mindre
180gcheddar, revet
1løg, finthakket
2spsktomatkoncentrat
1 1/2tsksød paprika
1/2tskhvidløgspulver
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Varm lidt olie op i en stor gryde, og steg løgene af i et par minutter.
Tilsæt kødet og brun det godt af, - krydr med salt, peber, paprika og hvidløgspulver.
Tilsæt tomatkoncentrat og varm igennem et øjeblik, og hæld derefter pastaen og bouillon over. Start med 8 dl bouillon. Er pastaen overhovedet ikke dækket tilsætter du 1-2 dl mere.*Jeg brugte nogle mellemstore Conchiglie pasta der fylder meget, og valgte at lægge låg over, da de ikke blev helt dækket af vand. Jeg rørte flere gange undervejs, og brugte lidt mere end 1 liter bouillon til denne portion.*Jeg bruger oksebouillon, - du kan også bruge kylling eller grøntsag hvis du foretrækker det.
Når pastaen er kogt al dente vendes den revede cheddar i, og retten røres godt sammen til osten er helt smeltet.
Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med en smule ekstra vand hvis der er behov for det.