Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter

Pommes fondant

Pommes fondant
Opskrift på lækre pommes fondant.
Beregn ca. 2 bagekartofler pr. mand.
Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter

Lækre pommes fondant, – en skøn kartoffel der med fordel kan forberedes i god tid, og blot steges/bages inden den skal serveres.
Pommes fondant er super nemme at lave og så smager den altså virkelig dejligt.
Hvis man gerne vil være i god tid kan man sagtens forberede kartoflerne tidligere på dagen. Efter de er brunede kan man stille dem på køl, og smide dem i ovnen sammen med bouillon når det passer ind i middagen.

Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter

Pommes fondant

Opskrift på lækre pommes fondant.
Beregn ca. 2 bagekartofler pr. mand.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

  • 8

    bagekartofler

  • 150 g

    smør, - gerne klaret

  • 2 kviste

    rosmarin

  • 2 kviste

    timian

  • 2 fed

    hvidløg, knust

  • 3 dl

    grøntsagsbouillon

Sådan gør du

  • Kartoflerne skæres/stikkes ud i lige store stykker, - så du sikrer at de skal have lige lang tid i ovnen.
  • Smelt den klarede smør på en pande sammen med stilke af krydderurter og knuste hvidløg, og steg kartoffelstykkerne på alle sider til de er flotte brunede.
  • Læg de brunede kartoffelstykker i et ovnfast fad, tilsæt bouillon, og bag dem færdigt i ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader, - afhængig af størrelse.

Noter

Man kan med fordel bruge et udstikker til kartoflerne, så sikre man de har præcis samme størrelse, dem på billedet er skåret ud i hånden.
Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter
Pommes fondant – Opskrift på pommesfondant med krydderurter
Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter
Pommes fondant – Opskrift på pommesfondant med krydderurter
Pommes fondant - Opskrift på pommesfondant med krydderurter

Pommes fondant

Opskrift på lækre pommes fondant.
Beregn ca. 2 bagekartofler pr. mand.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 8

    bagekartofler

  • 150 g

    smør, - gerne klaret

  • 2 kviste

    rosmarin

  • 2 kviste

    timian

  • 2 fed

    hvidløg, knust

  • 3 dl

    grøntsagsbouillon

Sådan gør du

  • Kartoflerne skæres/stikkes ud i lige store stykker, - så du sikrer at de skal have lige lang tid i ovnen.
  • Smelt den klarede smør på en pande sammen med stilke af krydderurter og knuste hvidløg, og steg kartoffelstykkerne på alle sider til de er flotte brunede.
  • Læg de brunede kartoffelstykker i et ovnfast fad, tilsæt bouillon, og bag dem færdigt i ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader, - afhængig af størrelse.

Noter

Man kan med fordel bruge et udstikker til kartoflerne, så sikre man de har præcis samme størrelse, dem på billedet er skåret ud i hånden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*