Caviar med rødløg, creme fraiche og brændte løg

Blinis med Caviar rødløg, creme fraiche og brændte løg

Blinis med Caviar rødløg, creme fraiche og brændte løg
Opskrift på blinis med baerii caviar, blinis, rødløg og cremefraiche.
Caviar med rødløg, creme fraiche og brændte løg

Skal der være fest, så lad der være fest. Baerii caviar med lune hjemmelavede blinis, rødløg, cremefraiche og brændte løg.

Kort sagt er det meget nemt og meget dyrt, men det smager himmelsk.

Caviar med rødløg, creme fraiche og brændte løg

Blinis med Caviar rødløg, creme fraiche og brændte løg

Opskrift på blinis med baerii caviar, blinis, rødløg og cremefraiche.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

Blinis

  • 75 g

    boghvedemel

  • 50 g

    hvedemel

  • 2 dl

    sødmælk

  • 1

    æg

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 1/2 tsk

    salt

  • Smør til stegning

Topping

  • 50 g

    Baerii caviar

  • Cremefraiche 38 %

  • Finthakket rødløg

  • Brændte løg

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
  • Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
  • Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
  • Anret de lune blinis med baerii caviar, cremefraiche, rødløg og brændte løg.

Noter

Husk at brug en ske af plastik, ægte sølv eller ben til caviaren, da den vil tage smag af metal, hvis man bruger en almindelig ske.

Kommentarer

  1. Brian Conradsen

    Jeg kan se at der er mange måder at lave brændte løg på
    så jeg kunne godt bruge en opskrift på dem du bruger i denne opskrift 🙂

    • Hej Brian

      Jeg skal lige have lagt en opskrift ind på det, men indtil da får du den lige her 🙂

      Jeg skræller løgene og skærer dem i mindre både, – del dem gerne i lameller.
      Ind i ovnen ved 200 grader og så er det ellers bare at lade dem brænde, de skal være helt forkullede 😉
      Ingen fedtstof, bare løgene. Køl af og blend 🙂

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*