Skal der være fest, så lad der være fest. Baerii caviar med lune hjemmelavede blinis, rødløg, cremefraiche og brændte løg.
Kort sagt er det meget nemt og meget dyrt, men det smager himmelsk.
Blinis med Caviar rødløg, creme fraiche og brændte løg
Opskrift på blinis med baerii caviar, blinis, rødløg og cremefraiche.
Ingredienser
- Blinis
- 75 g boghvedemel
- 50 g hvedemel
- 2 dl sødmælk
- 1 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- Smør til stegning
- Topping
- 50 g Baerii caviar
- Cremefraiche 38 %
- Finthakket rødløg
- Brændte løg
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
Anret de lune blinis med baerii caviar, cremefraiche, rødløg og brændte løg.
Noter
Husk at brug en ske af plastik, ægte sølv eller ben til caviaren, da den vil tage smag af metal, hvis man bruger en almindelig ske.