Blinis med caviar - Opskrift på hjemmelavede blinis

Blinis med Caviar, rødløg og creme fraiche

Blinis med caviar
Opskrift på klassisk blinis med caviar.
Blinis med caviar - Opskrift på hjemmelavede blinis

Lækre hjemmelavede blinis toppet med caviar, en god fed creme fraiche, finthakket rødløg og purløg. Det smager ualmindelig godt, og så er det bare en skøn appetizer at serveres for sine gæster.
Dine blinis kan du lave i forvejen og blot ligne dem inden servering.

Blinis med caviar - Opskrift på hjemmelavede blinis

Blinis med caviar

Opskrift på klassisk blinis med caviar.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.47 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Blinis - ca. 18-20 stk

  • 75 g

    boghvedemel

  • 50 g

    hvedemel

  • 2 dl

    sødmælk

  • 1

    æg

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 1/2 tsk

    salt

  • Smør til stegning - gerne klaret

Topping

  • Caviar
  • Cremefraiche 38 %

  • Finthakket rødløg

  • Finthakket purløg

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
  • Smelt en god klat smør på panden, og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
  • Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
  • Lad dine blinis suge på en smule køkkenrulle, - de skal gerne være lune men ikke varme når de serveres (så smelter creme fraichen).
  • Anret de lune blinis med creme fraiche, rødløg, purløg og caviar.

Noter

Husk at brug en ske af plastik, ægte sølv eller ben til caviaren, da den vil tage smag af metal, hvis man bruger en almindelig ske.
Blinis med caviar - Opskrift på hjemmelavede blinis
Blinis med Baerii caviar – Opskrift på hjemmelavede blinis

Kommentarer

  1. Brian Conradsen

    Jeg kan se at der er mange måder at lave brændte løg på
    så jeg kunne godt bruge en opskrift på dem du bruger i denne opskrift 🙂

    • Hej Brian

      Jeg skal lige have lagt en opskrift ind på det, men indtil da får du den lige her 🙂

      Jeg skræller løgene og skærer dem i mindre både, – del dem gerne i lameller.
      Ind i ovnen ved 200 grader og så er det ellers bare at lade dem brænde, de skal være helt forkullede 😉
      Ingen fedtstof, bare løgene. Køl af og blend 🙂

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)