Smørristet brød med rejer og avocadocreme - Opskrift på hapsede med rejer

Smørristet brød med rejer og avocadocreme – Hapsere med rejer

Nemne og lækre rejehapsere serveret med en frisk avocadocreme på smørristet brød.
De her lækre små brødhapser er perfekte som en stående snack, appetizer eller en let forret, – de kan også serveres på et tapasbord, eller til et glas hvidvin i haven.
Brødet er ristet i smør på panden, toppet med avocadocreme og rejer, – derudover lidt frisée salat og frisk dild.
De smager mega lækkert, og tager absolut ingen tid at lave.

En perfekt appetizer til fest og nytår
Smørristet brød med avocadocreme og rejer er en perfekt hapser til nytår, – brødskiverne kan laves på forhånd og det samme kan avocadocremen. Så er det egentlig bare at samle dem når gæsterne ankommer.
Derudover er de naturligvis også fantastiske som små hapesere til fødselsdage, studenterfesten eller andet.

Smørristet brød med rejer og avocadocreme - Opskrift på hapsede med rejer

Smørristet franskbrød med rejer og avocadocreme – Hapsere med rejer

Opskrift på lækre små rejehapsere, – perfekt com appetizer eller forret.
Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, – er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
4.46 fra 24 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Forret, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 6 skiver brød
  • 170 g rejer – drænet vægt
  • Frisk dild
  • Evt. frisée salat
  • Smør til at riste brødet i

Avocadocreme

  • 2 avocadoer
  • 1-2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk friskhakket dild
  • 1/2 citron, saften heraf
  • Salt og peber

Sådan gør du

Avocadocreme

  • Hæld avocado tern, creme fraiche, dild og citron I en minihakker eller lignende, og blend til du har en helt glat creme.
    Smag til med salt og peber og stil til side.
    *Du kan med fordel hælde avocadocremen på en sprøjte pose, – så er den nem at dosere på brødskiverne.

Rejehapser med avocadocreme

  • Skyl rejserne grundigt, fjern evt. urenheder og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
  • Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side.
    Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, – de må ikke være varme når de toppes med avocado og rejer.
  • Top brødskiverne med et god lag avocadocreme, evt. frisée salat, rejer og frisk dild.
    Giv med gerne lidt friskkværnet peber inden servering.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Smørristet brød med rejer og avocadocreme - Opskrift på hapsede med rejer
Smørristet brød med rejer og avocadocreme – Opskrift på hapsede med rejer
Smørristet brød med rejer og avocadocreme - Opskrift på hapsede med rejer
Smørristet brød med rejer og avocadocreme – Opskrift på hapsede med rejer

Kommentarer

  1. Du skriver : skyld rejserne – der skal nok stå skyl rejerne :0)

    • Hej Gitte

      Det har du så ret i, og det er eller én af dem jeg altid dobbelttjekker 😉
      Tak fordi du skriver det 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse